29 Απρ 2017

Αγωγή στη Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου για το σπίτι της οδού Αγράμπελης

Η βίλα της οδού Αγράμπελης απασχολεί με διάφορους τρόπους, στην πάροδο των ετών, τον Τύπο και η ιστορία του σπιτιού είναι λίγο-πολύ γνωστή. Το σπίτι αγοράστηκε από τον Ανδρέα Παπανδρέου για να μείνει μετά το γάμο του με την Δήμητρα Λιάνη.
Ήταν το σπίτι που αποτέλεσε την αφορμή ώστε ο Ευάγγελος Γιαννόπουλος να πει την θρυλική φράση «δεν θα πέσουμε για ένα κωλόσπιτο», εννοώντας ότι δεν θα έπεφτε η κυβέρνηση Παπανδρέου, λόγω του σάλου που είχε ξεσηκωθεί και των γραφόμενων στον Τύπο.
Ωστόσο, η Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου, στη συνέχεια, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σπίτι, λόγω της οικονομικής της κατάστασης, ενώ τώρα δέχεται αγωγή, σύμφωνα με δημοσίευμα του news247.gr, από τους νέους ιδιοκτήτες, επειδή όπως υποστηρίζουν, βρήκαν το σπίτι «βανδαλισμένο» με «έντονη δυσοσμία» και «υγρασία στους εσωτερικούς τοίχους».
Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η ΜΚΟ «Χριστιανική Ένωση Νεανίδων Ελλάδος», ιδιοκτήτρια συγκροτήματος πολυτελών οικημάτων, ζητά αποζημίωση από την κα. Λιάνη για φθορές στην κατοικία των 330 τ.μ., την οποία είχε νοικιάσει, έναντι του ποσού των 3.000 ευρώ το μήνα.
Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί τους επόμενους μήνες.
Πηγή: news247.gr