21.4.17

Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ειναι εντελως ψεκασμενη..επιασε κουβεντα με αναρχικους και τους ελεγε οτι τους βαζει η ΡΩΣΙΑ να καινε καταστηματα!!!!

Μία παρέα αναρχικών έπιασε κουβέντα με την Άννα Διαμαντοπούλου τις προάλλες στα Εξάρχεια. Η Διαμαντοπούλου ανέβαινε την οδό Ασκληπιού όταν άκουσε από μία γεμάτη με κόσμο καφετέρια να φωνάζουν "Άννα, Άννα". Γύρισε και είδε τρεις νεαρούς (με κοτσίδες και πανκ κουρέματα)
και μία κοπέλα, που την κάλεσαν να μιλήσει μαζί τους. Εκείνη ανταποκρίθηκε και η συζήτηση άναψε (αν και χωρίς φωνές ή επιθετικότητα) με την παρέα των αναρχικών να την κατηγορεί ως εκπρόσωπο του συστήματος και εκείνη να τους απαντά πως θεωρεί ότι εκείνοι εξυπηρετούν ξένα συμφέροντα σπάζοντας τις περιουσίες των Ελλήνων με εντολές έξωθεν και δη από τη Ρωσία του Πούτιν, τρελαίνοντας τους. Η παρέα ανταπάντησε πως το σύστημα τους απαγορεύει να πουν τις ιδέες τους και όταν η Διαμαντοπούλου τους ρώτησε "Ρε παιδιά, ωραία, εσείς τι θέλετε να κάνετε; Τι προτείνετε;" της απάντησαν (αλλά με ήρεμο έως ψυχρό ύφος), "Θα κάψουμε τα πάντα εδώ γύρω και μετά θα σου κόψουμε το λαρύγγι".
http://news247.gr/eidiseis/politiki/titivismata/#4633454