19.4.17

Ο Κ.ΤΖΑΒΑΡΑΣ η βλακας ειναι η φασιστας!!!!ΔΙΑΛΕΞΤΕ και παρτε.....

Ο βουλευτης Κ ΤΖΑΒΑΡΑΣ θεωρει οτι πρεπει να εισαι ΦΥΤΟ στον καθε προεδρο...απαγορευει ο βουλευτης να εχει την δικη του ΑΠΟΨΗ....
ΩΡΑΙΟΣ Δημοκρατης ειναι ...που εμαθε αυτην την λογικη και την δημοκρατια στο προηγουμενο
πολιτικο χωρο  που ηταν..?
ΕΤΣΙ διοικουσε οταν ηταν προεδρος του Δικηγορικου συλλογου στην ΗΛΕΙΑ?
ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ και ΔΙΑΤΑΣΣΩ?
Κε ΤΖΑΒΑΡΑ εδω στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ εχουμε διαφορες αποψεων και διαφορετικες προσεγγισεις ,και δεν ειναι ΘΕΟΣ ο καθε προεδρος.....ΚΑΤΑΛΑΒΕ φασιστακο...
ΔΕΙΤΕ τι ειπε αυτο το παιδι.....το παιρνεις στον γαμο σου και σου λεει και του χρονου....
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ φασιστικη λογικη.
«Εάν φτάσει ο οποιοσδήποτε βουλευτής σε ένα τέτοιο σημείο, ώστε να έλθει σε διάσταση απόψεων με τον πρόεδρο, καλά θα κάνει να αποχωρήσει και να παραιτηθεί», δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Κώστας Τζαβάρας, για την καρατόμηση της Κατερίνας Παπακώστα από Τομεάρχη του κόμματος.
«Θεωρώ ότι ο πρόεδρος έκανε πολύ καλά», είπε ο κ.Τζαβάρας στο Πρακτορείο fm και διευκρίνισε:
«Έχω δηλώσει επανειλημμένα ότι ο κάθε βουλευτής, σε κάθε κόμμα, οφείλει να είναι προεδρικός, δηλαδή να υποστηρίζει τον πρόεδρο του κόμματός του, ο οποίος έχει αναδειχθεί με καταστατικές διαδικασίες. Όταν μάλιστα ο δικός μας πρόεδρος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εκτός από την εμπιστοσύνη των μελών του κόμματος, δηλαδή των καταστατικών στοιχείων, που συμμετέχουν σε αυτή τη διαδικασία, έχει πάρει την ψήφο και ενός τόσο μεγάλου μέρους του ελληνικού λαού, θεωρώ ότι είναι λαοπρόβλητος και δεν έχει κανένα νόημα να εμφανίζεται ο οποιοσδήποτε βουλευτής δημοσίως και να του υποδεικνύει πράγματα ή να του κάνει κάποια κριτική».
Ο κ.Τζαβάρας σημείωσε ότι η κ. Παπακώστα «είναι μία βουλευτής που έχει μία διαδρομή στο κοινοβούλιο», εκτιμώντας, όμως, ότι η τοποθέτησή της «δεν ήταν μία ευπρεπής συμπεριφορά και κυρίως δεν ήταν μία συμπεριφορά που να έχει το στοιχείο της συνεπούς ενασχόλησης με προβλήματα, που κάθε βουλευτής αντιμετωπίζει σαν καθήκον του, είτε αγωνιζόμενος μέσα από τη Βουλή, είτε αγωνιζόμενος μέσα από τις τάξεις του κόμματός του [...] γιατί δε θα υποδείξει ο βουλευτής στον πρόεδρο τι θα κάνει αναφορικά με ένα θέμα, το οποίο ανάγεται στην κυριαρχική του θέληση».