18 Απρ 2017

ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΕ κρατας ακομα αυτο τον τυπο?..Εσυ ΤΣΙΠΡΑ προτιμας να σε στηριζει ενας πολιτικος απατεωνας και εγκαθετος?

Ο Δ.ΚΑΜΜΕΝΟΣ αυτο το νουμερο που δηλωνε 2,9 ευρω ετησιο εισοδημα....μπορει να μας πει ποιος τον ταιζε η ποιος του εδινε μαυρα χρηματα και ζουσε...?ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ησουνα...μπορεις να μας το πεις ?ποιανου  ησουνα?ΙΔΟΥ η ΡΟΔΟΣ ιδου ακι το ΠΗΔΗΜΑ..
Το φασιστοειδες που εχει το θρασος να λεει στους συνταξιουχους καλυτερα να κραταει
το κρατος τα 100 ευρω γιατι τα παιρνει ο εγγονος να πινει φραπε...

Ρε κοπριτη και αλητη εσυ δεν εχεις πληρωσει εισφορες στο κρατος γιατι  καποιος αλλος σε ταιζε ειτε νομιμα ειτε παρανομα.......-βασει των δηλωσεων του ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ που κατεθεσες στην ΒΟΥΛΗ-αυτος ο συνταξιουχος ΔΟΥΛΕΨΕ στην ζωη του και εδινε εισφορες.....
Ρε νουμερο προσπαθεις να το παιξεις ειδημων στα οικονομικα εσυ ο τενεκες ξεγανωτος που ντρεποσουνα να πεις το ονομα σου και ελεγες οτι εισαι ο ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ...
Πορτα ξερω στα μπαρ και την πισω πορτα...ΠΟΥ μπορει να την εχεις δουλεψει κιολας γιατι αυτες οι τρανς δηλωσεις δεν σε οφελουν..
ΟΥΤΕ ο ΚΟΥΛΗΣ μπορει να σε παρει στην Ν.Δ με τετοιες αντιληψεις...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ τις δηλωσεις του πανηλιθιου Δ.ΚΑΜΜΕΝΟΥ...
Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε το πρωί ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος σε ερώτηση για τα νέα μέτρα που θα φέρει η Κυβέρνηση και συγκεκριμένα για τη μείωση των συντάξεων. Συγκεκριμένα, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ έφερε ως παράδειγμα το χαρτζιλίκι που δίνουν οι παππούδες στα εγγόνια και κυρίως σε αυτά που δεν έχουν εργασία.
«Όταν κόψω τη φορολογία από το 29% στο 26% δεν έχει άμεσο αντίκτυπο σε αυτόν που στο ΑΤΜ θα πάρει 40 ή 20 ευρώ λιγότερα το μήνα. Έχει όμως διότι τα παιδιά του παππού ή οποιουδήποτε τη σύνταξη την κόβω, εάν καταφέρουμε και εξηγήσουμε στον κόσμο ότι από το να έχει τη σύνταξη ο παππούς και να του παίρνει ένα 100αρικο το μήνα ο εγγονός, να πίνει φραπέ και να παίζει τάβλι, προτιμώ να του πάρω εγώ σαν κράτος, εφόσον είμαι σοβαρό, το 100αρικο και να το κάνω εργοδοτική εισφορά, να πάω να βρω δουλειά στο παιδί για να μην πίνει φραπέ», είπε ο Δημήτρης Καμμένος.
Ο κ. Καμμένος, όμως, σχολίασε και την πρόσφατη εμφάνιση του Κώστα Ζουράρι σε εκπομπή του ΣΚΑΪ με μπλουζάκι του ΠΑΟΚ, όταν ρωτήθηκε για όσα ακούγονται τελευταία για τις εσωκομματικές σχέσεις και το αν παραμένει στέλεχος των ΑΝΕΛ. «Έγραψε μια εφημερίδα φίλα προσκείμενη σε εμάς του Ολυμπιακούς ότι κάτι γίνεται με το κόμμα. Όχι, δεν γίνεται κάτι. Με τον κ. Ζουράρι έχω θέμα. Με την έννοια δεν μπορεί να έχω τύπου χούλιγκαν υφυπουργό, με μπλουζάκι του ΠΑΟΚ», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.