21 Απρ 2017

Η γκάφα του Νίκου Ευαγγελάτου...


Η γκάφα του Ν.Ευαγελάτου: Έπαιξε σκηνή ταινίας από τη Β. Κορέα ως πραγματικό γεγονός - MediaΈπαιξε σκηνή ταινίας από τη Β. Κορέα ως πραγματικό γεγονός...

Σε ένα απίστευτο λάθος υπέπεσε ο Νίκος Ευαγγελάτος. Στη διάρκεια της εκπομπής του στον...


τηλεοπτικό σταθμό Epsilon πρόβαλε το βίντεο από ένα κοριτσάκι στη Β. Κορέα  που τραγουδάει έναν ύμνο με κατάρες προς τις ΗΠΑ.

Το… λάθος εντόπισε αναγνώστης της LIFO.

Το στιγμιότυπο που πρόβαλε η εκπομπή είναι απόσπασμα από την κωμική ταινία The Interview με τους Σεθ Ρόγκεν και Τζέιμς Φράνκο που μάλιστα δεν προβλήθηκε ποτέ στους αμερικανικούς κινηματογράφους λόγω απειλών από Βορειοκορεάτες χάκερς που ήταν έξαλλοι για το πώς παρουσιαζόταν ο Μεγάλος τους Ηγέτης στο φιλμ (στο οποίο δύο Αμερικανοί πήγαιναν στην Β. Κορέα για να τον δολοφονήσουν). Κυκλοφόρησε όμως στο διαδίκτυο και εκατομμύρια χρήστες την «κατέβασαν», υπερνικώντας το εμπόδιο της λογοκρισίας που με τις απειλές είχε προσπαθήσει η Β. Κορέα να επιβάλλει.  

Είναι μια ταινία πασίγνωστη, και η χιουμοριστική αρχή της με το κοριτσάκι που τραγουδάει τον ύμνο με…κατάρες προς τους εχθρούς της Β.Κορέας, τις ΗΠΑ, είναι πολυσυζητημένη και σχεδόν εμβληματική.

«Μακάρι να πνιγούν οι Αμερικάνοι στο ίδιο τους το αίμα και τα περιττώματα 

Να πεθάνεις Αμερική, να πεθάνεις

Σε παρακαλώ γιατί δεν πεθαίνεις;» είναι μόνο μερικά από τα λόγια του… ύμνου.

Μάλιστα αφού ο Νίκος Ευαγγελάτος πρόβαλε το απόσπασμα σχολίασε και ανάλογα το περιστατικό λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Τόσο μίσος πραγματικά", ενώ η δημοσιογράφος που ήταν μαζί του στο στούντιο πρότεινε το κοριτσάκι να είναι η επόμενη παρουσιάστρια της κρατικής τηλεόρασης του Κιμ Γιονγκ Ουν….

topontiki.gr