26 Απρ 2017

Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΞΗΓΗΣΕ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΩΣ ΔΙΟΙΚΕΙ (ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ) ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΑΡΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ «UBER – ΤΑΞΙ»

Η υπαρξιακή εξάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη από τον Κώστα Σημίτη, τον Αντώνη Σαμαρά και τα ξένα προς την πατρίδα συμφέροντα, ήταν ένα από θέματα συζήτησης του υιού του επιτίμου με τον Κώστα Καραμανλή.....

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης φαίνεται πως έχει μπερδέψει στο μυαλό του την έννοια της «εταιρίας διαχείρισης Μνημονίου» με τις ιδρυτικές αρχές και αξίες του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, παρά το θέατρο που έπαιξε στο ραντεβού που ζήτησε από την ψυχή της παράταξης τον Κώστα Καραμανλή – για να κερδίσει χρόνο – δεν φαίνεται να έχει κατανοήσει ή καλύτερα δεν τον ενδιαφέρει η κοινωνία παρά μόνο οι αριθμοί και τα κέρδη των εργοδοτών του.
Η συνέχεια είναι συναρπαστική, καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποσχέθηκε στον Κώστα Καραμανλή πως θα τιμήσει την ιστορία και τα σύμβολα του κόμματος με κάποιο τρόπο. Τον ψάχνει ακόμη… Ωστόσο οι νεοφιλελεύθεροι, οι εκσυγχρονιστές και οι ακροδεξιοί, είναι όλοι ακόμη δίπλα του και τον κρατούν από παντού ως μαριονέτα. Για παράδειγμα, πολιτικά εκτρώματα όπως ο Τάκης Θεοδωρικάκος του Σημίτη και του Λαλιώτη, θα θυμίζει – πάντα – πόσο βρόμικο και εθνοπροδοτικό μπορεί να είναι ένα σύστημα, έχοντας παρεισφρήσει στα σπλάχνα του κόμματος για το οποίο έδωσαν τιτάνιο αγώνα για να πέσει και να ξεπουληθεί η πατρίδα μας.
«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com