25 Μαΐ 2017

Πηρε και το 20% απο τον ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ στο MEGA ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ!!!

Επιβεβαιώνοντας πλήρως το αποκλειστικό ρεπορτάζ του the faq πριν από 3 εβδομάδες, η Τηλέτυπος ανακοίνωσε πριν από λίγο άλλη μια μετοχική μεταβίβαση, που καθιστά πλέον τον Ιβάν Σαββίδη τον δεύτερο μεγαλομέτοχο στο Mega μαζί
με τον όμιλο Βαρδινογιάννη! Την απόκτηση 19.791.879 μετοχών της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. με δικαίωμα ισαρίθμων ψήφων, οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 19,63% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, γνωστοποίησε στην εταιρεία την 24.5.2017 η κυπριακή εταιρεία με την επωνυμία DIMERA MEDIA INVESTMENTS LTD, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, τα δικαιώματα ψήφου DIMERA MEDIA INVESTMENTS LTD φέρονται να κατέχονται άμεσα στο σύνολό τους από την κυπριακή εταιρεία με την επωνυμία DIMERA LTD.
Τα δικαιώματα ψήφου DIMERA LTD φέρονται να κατέχονται άμεσα κατά ποσοστό 86,21% από την κυπριακή εταιρεία με την επωνυμία BELTERRA HOLDINGS LTD, κατά ποσοστό 12,55% από τον κ. Νίκο Σαββίδη του Ιωάννη και κατά ποσοστό 1,24% από τον κ. Γεώργη Σαββίδη του Ιωάννη.
Τα δικαιώματα ψήφου της BELTERRA HOLDINGS LTD φέρονται να κατέχονται άμεσα κατά ποσοστό 91% από τον κ. Νίκο Σαββίδη του Ιωάννη και κατά ποσοστό 9% από την κα Κυριακή Σαββίδη (ή Σαββίδου) του Γεωργίου.
http://thefaq.gr