26 Μαΐ 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Προκλητική απόφαση Μητσοτάκη για την «αναβάθμιση» του Θ. Σκυλακάκη

Προκαλεί η απόφαση του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη να αναθέσει έναν καίριο τομέα στο οργανόγραμμα της παράταξης στον επικεφαλή της Δράσης, Θεόδωρο Σκυλακάκη.
Γράφτηκε από: Άννα Καραβοκύρη
Όπως φαίνεται στο έγγραφο που ..
δημοσιεύουμε (δείτε παρακάτω), με χθεσινή απόφαση του Προέδρου δημιουργήθηκε η Ομάδα Δράσης «για την άρση εμποδίων στην επιχιερηματικότητα, την προσέλκυση των επενδύσεων και προώθηση της εξωστρέφειας των Μικρών και Μεσαίων Επιχιερήσεων» και επικεφαλής αυτής ορίστηκε ο Θ. Σκυλακάκης, ο οποίος είναι γνωστό ότι έχει προκαλέσει πολλές φορές το αίσθημα των Νεοδημοκρατών με την εμμονή του για την επικράτηση του άκρατου οικονομικού φιλελευθερισμού.
ND Skylakakis
Υπενθυμίζεται ότι η ανακοίνωση της ένταξης της ΔΡΑΣΗ στη ΝΔ, είχε προκαλέσει σφοδρότατες αντιδράσεις και ηχηρές αποχωρήσεις στελεχών της Κεντροδεξιάς παράταξης που θεώρησαν πως ούτε μπορούν να συνυπάρξουν με τις «ακραίες» ιδέες του κ. Σκυλακάκη αλλά ούτε μπορούν να ξεχάσουν την υβριστική και σκληρή στάση του απέναντι στη ΝΔ.
Το σίγουρο είναι ότι με τέτοιες κινήσεις, ο αρχηγός της ΝΔ αντί να κερδίζει την μάχη στο εσωτερικό της παράταξης καταφέρνει να χάνει πόντους.
http://www.fmvoice.gr/