26 Μαΐ 2017

ΡΟΜΠΑ κανουν τον ΔΕΝΔΙΑ οι ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΙ!!!!


Με τη χθεσινή εκδήλωση του Νίκου Δένδια ως σημαία, βγήκαν σήμερα οι γνωστοί φευγάτοι από το κόμμα και μιλούν για εσωκομματική επανάσταση στη Νέα Δημοκρατία.
Βεβαίως, αν χθες ο Νίκος Δένδιας όντως θέλησε να κάνει την επανάσταση του ή όχι, αυτό είναι ένα δικό του θέμα, στο οποίο εμάς δεν μας πέφτει κανένας λόγος και ούτε προτιθέμεθα να εμπλακούμε στο τί συνέβη χθες σε μία εκδήλωση, που δεν πρόκειται να θυμάται κανείς αύριο.
Ας βγει ο ίδιος ο Δένδιας να απαντήσει.
Έχουμε όμως κάθε δικαίωμα να προστατέψουμε την Καραμανλική τιμή και το όνομα του Κώστα Καραμανλή, που οι γνωστοί φευγάτοι από το κόμμα και νυν κοινωνοί του έργου της εκτρωματικής συγκυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θέλησαν να εμπλέξουν και να καπηλευτούν.
Θυμίζοντας τους πως οι φωτογραφίες δεν δείχνουν Καραμανλισμό, αλλά οι πράξεις και τα έργα.
Και ΄μεις, λυπόμαστε, αλλά δεν θυμόμαστε το Νίκο Δένδια να είχε απαντήσει σε κάποια απ΄τις συκοφαντίες κατά του Κώστα Καραμανλή και των κυβερνήσεων του.
Δεν τόλμησε ποτέ ν΄απαντήσει ούτε στις κατηγορίες της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ εντός Βουλής, ούτε και στα διάφορα πάνελ στα οποία συμμετέχει.
Δεν θυμόμαστε να αναφερθεί ποτέ στο ψευτοσκάνδαλο Βατοπεδίου.
Δεν τον ακούσαμε να κάνει την παραμικρή αναφορά στη στημένη -πλην όμως καταρριφθήσα κι αυτή- υπόθεση των δομημένων ομολόγων.
Δεν τον είδαμε ποτέ να μιλάει για τη σκόπιμη διόγκωση του ελλείμματος του 2009 απ΄το ΠΑΣΟΚ και τον Ανδρέα Γεωργίου.
Για τόση Καραμανλικότητα μιλάμε.
Για να τελειώνουμε,διότι πολύ ασχοληθήκαμε.
Δικαίωμα τόσο του Νίκου Δένδια, όσο και των φευγάτων είναι να κάνουν την οποιαδήποτε συμφωνία, είτε επάνω από το τραπέζι, είτε κάτω από αυτό.
Αρμόδιος κριτής είναι ο λαός και όλοι κρινόμαστε.
Δεν έχουν όμως κανένα απολύτως δικαίωμα, να εμπλέκουν στις βρωμοδουλειές τους το όνομα του Κώστα Καραμανλή.
Και η εμμονή τους να το κάνουν και μάλιστα παραμονές της μεγάλης Δίκης του Ανδρέα Γεωργίου, μας κάνει και υποψιαζόμαστε ακόμα περισσότερα.