12 Μαΐ 2017

Ο Ζαγοράκης “έφτυσε” την ηγεσία της ΝΔ! “Θείο δώρο, ο Ιβάν…”

Δεν ειναι ότι ψιχαλίζει, αλλά ότι ο ένας μετά τον άλλο οι βουλευτές του Κυριάκου, και ιδιαίτερα εκείνοι που προέρχονται από την Β Ελλάδα, του γυρίζουν επιδεικτικά ( και δημοσίως ) την πλάτη, στην αναίτια “κόντρα” του με τον Ιβάν Σαββίδη! Σήμερα σειρά πήρε ο Ευρωβουλευτής της, Θοδωρής Ζαγοράκης,παλιος παικτης του ΠΑΟΚ και της Εθνικής Ελλάδας …
Μιλώντας σε σπουδαστές ιδιωτικού ΙΕΚ στη Θεσσαλονίκη ο κάπτεν της Εθνικής, είχε μόνο εγκωμιαστικά σχόλια να κάνει για τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ ομογενή μεγαλοεπιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη ! Δεν δίστασε μάλιστα να χαρακτηρίσει ως … αυτοκαταστροφική την πολιτική γραμμή του κόμματός του, απέναντι στον ομογενή επιχειρηματία!!!
«Ο Σαββίδης είναι ό,τι καλύτερο μπορούσε να συμβεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και κατ’ επέκταση στον ΠΑΟΚ. Δεν υπήρχε καλύτερη «καραμπόλα» για μένα, ειδικά εκείνη την περίοδο που άλλαζε το φορολογικό σύστημα στο ποδόσφαιρο. Η εφορία από το 23% πήγε στο 45%. Γι΄ αυτό και τότε έπρεπε να κάνουμε πωλήσεις παικτών. Κι ήρθε ένας άνθρωπος, με τον οποίο βρεθήκαμε τυχαία, του είπα αλήθειες, κάθισε κάτω και ξεσκόνισε όλα τα βιβλία για πέντε μήνες και τελικά ανέλαβε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Ζαγοράκης αναφερόμενος στον Ιβάν Σαββίδη, τον οποίο μάλιστα χαρακτήρισε στη συνέχεια ως «θείο δώρο»:
«Σιγά-σιγά άρχισε να βάζει χρήματα, έβαλε και τεχνογνωσία και πλέον αρχίζει η απόσβεση. Ακόμη δεν έχει πάρει πίσω κάτι από αυτά που έδωσε. Αυτό που φοβάμαι, όμως, είναι… εμάς. Είμαστε αυτοκαταστροφικοί. Είναι θείο δώρο ο Ιβάν».
http://thefaq.gr