14 Μαΐ 2017

ΟΙ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ-ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ – ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Πέμπτης ο Αντώνης Σαμαράς πέρασε το κατώφλι της εισόδου πολυκατοικίας που βρίσκεται στο Κολωνάκι που ανήκει σε πρώην
υφυπουργό του ΠΑΣΟΚ (που λατρέψαμε του Άκη του Γιάννου κλπ), λέει το παπαγαλορεπορτάζ.
Εκεί τον περίμενε με λουλούδια και βεγγαλικά ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
Το δήθεν μυστικό ραντεβού, που τελικά το έκαναν πρωτοσέλιδο οι δικοί τους παπαγάλοι,  κράτησε σχεδόν πέντε ώρες και απ’ όσο γνωρίζουμε έφαγαν και μπιφτέκια που αρέσουν και στον Αντώνη, αλλά και παγωτίνια που αρέσουν στον Βαγγέλη.
Οι δύο πολιτικοί άνδρες συναντιούνται συχνά στην ταβέρνα του Βασίλη στην Κηφισιά – και όχι μυστικά φυσικά.
Μετά το ραντεβού επικοινώνησαν με τον λαγό τυχοδιώκτη Άδωνι Γεωργιάδη, τον πολιτικό που αν δεν υπήρχε το Μνημόνιο θα ήταν ένας απλός βιβλιοπώλης, και του ανακοίνωσαν πως προχωρούν σύμφωνα με το σχέδιο δηλαδή την αποδόμηση του Σημιτικού Κυριάκου Μητσοτάκη και τη λασπολογία στον πατριώτη Κώστα Καραμανλή.
Από την άλλη ο Βενιζέλος έχει εύκολο έργο καθώς το ΠΑΣΟΚ της Φώφης και του Γιωργάρα διαλύεται από μόνο του.
Καλή αρχή παιδιά! Φωνάξτε μας για τα εγκαίνια!
«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com
EΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ των ανωτερω ..διαβαστε τι εγραψε σημερα η φιλικη ιστοσελιδα του ΑΝΤΩΝΗ...ΣΑΜΑΡΑ ..οχι του <Τρελαντωνη>της Π.ΔΕΛΤΑ
ΕΛΠΙΖΩ να ξερετε να τα ερμηνευεται φιλοι αναγνωστες
απο το ANTINEWS
Βρέθηκαν ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος, ο Στουρνάρας, ο Σάλλας και ο Άδωνις για να κάνουν κόμμα, λέει η άλλη. Προφανώς και δεν μπορούν να φάνε κάποιοι πολιτικοί που μάλιστα βρέθηκαν σε δύσκολες στιγμές για την Ελλάδα και κατάφεραν να την κρατήσουν όρθια. Γιατί μπορεί να είναι ό,τι είναι ο Βενιζέλος αλλά την περίοδο 2012 – 2014 η Ελλάδα πήγε πολλά βήματα μπροστά χάρη και σ’ αυτόν. Χάρη και στον Σαμαρά, τον Στουρνάρα ή όποιον άλλον συνέβαλε στο να μη χρεοκοπήσει η χώρα, μέχρι που ήρθαν οι… μέλισσες της αριστεράς και τα σάρωσαν όλα.
Όλοι αυτοί, λοιπόν, δεν έχουν δικαίωμα να φάνε, να πιούνε, να μιλήσουν για την πολιτική, να ανησυχήσουν για τη χώρα, να σκεφτούν πώς θα μπορούσαν να δώσουν μια νέα δυναμική. Όλα είναι συνωμοσία κι έτσι μια χαρά περνάει το μήνυμα «ο Σαμαράς τρώει τον Κυριάκο» ή «ο Βενιζέλος ετοιμάζει δυναμική επάνοδο» ή ακόμη ότι ο «Στουρνάρας προαλείφεται για ηγέτης των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων».
Κουλάρετε βρε παιδιά. Κανείς δεν αμφισβητεί κανέναν στην παρούσα φάση. Στο κάτω – κάτω στόχος όλων είναι να φύγει ο Τσίπρας και ο λαός της Νέας Δημοκρατίας έχει δώσει το χρίσμα στον Κυριάκο για να το πετύχει αυτό. Ο Μητσοτάκης έχει την ευκαιρία του να γίνει πρωθυπουργός. Αν θα τα καταφέρει ή αν θα καταρρεύσει σύντομα είναι δικό του πρόβλημα, όμως, κανείς δεν τον σαμποτάρει. Και ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος και ο Στουρνάρας και όσοι άλλοι τρώνε και πίνουνε γιατί έτσι κάνουν όλοι, δεν αμφισβητούν ότι η ΝΔ πρέπει να δοκιμαστεί με το παρόν σχήμα στις εκλογές. Ας μην αναζητούν λοιπόν κάποιοι θεωρίες συνωμοσίας σε ένα τραπέζι και ας μην σπέρνουν άλλες θύελλες στον κεντροδεξιό χώρο. Όσοι το κάνουν αυτό απλά ρίχνουν νερό στο μύλο του ΣΥΡΙΖΑ.