21 Μαΐ 2017

Να γιατί ο Κυριάκος ανέφερε τις Πολωνία, Ρουμανία και Βουλγαρία ως μοντέλα ανάπτυξης! Έχουν το χαμηλότερο προσδόκιμο ζωής συνταξιούχων !!!

Μπορεί όλοι προχθές να νομίσαμε ότι ήταν άλλη μια … γκάφα, του Κυριάκου και του λογογράφου του, η αναφορά στην Βουλή σε χώρες με ανάπτυξη, οι οποίες όμως δεν ανήκουν στην ζώνη του ευρώ, όπως “νόμιζε” ο πρόεδρος της ΝΔ, αλλά …
Αλλά ίσως τελικά και να μην ήταν γκάφα, ή ίσως και … τόσο γκάφα! Γιατί εκτός λοιπόν του ότι η Πολωνία, η Ρουμανία και η Βουλγαρία ΔΕΝ είναι μέλη της ευρωζώνης, είναι και απ’ τις χώρες με το χαμηλότερο προσδόκιμο ζωής στην ΕΕ… ! Και αυτό βέβαια ταιριάζει απόλυτα με το είδος της … “μεταρρύθμισης” που έχει στο μυαλό τς η ΝΔ και η ηγετική ομαδα της Πειραιώς ( Κυριάκος – Άδωνις – Βρούτσης ), για το ασαφαλιστικό και τις συντάξεις που … μετά τις 14 περικοπές που επέβαλε, περιλαμβάνει και ακόμα πιο … “ριζικές” λύσεις! Όπως αυτές εχουν εκφραστεί στο παρελθόν από τον Γ Βρούτση και τον Άδωνι Γεωργιάδη ( οι συνταξιούχοι στην Ελλάδα … ζούνε πολύ ) , μεχρι τον … συνεργαζόμενο Αντρέα Λοβέρδο ( “δεν πεθαίνουν γρήγορα”) !
http://thefaq.gr