19 Μαΐ 2017

ΠΩΣ οι κρετινοι χαλασαν μια αξιοπρεπη συγκεντρωση.....ειχαν καιρο να ψεκαστουν και το επεδιωξαν τα βληματα του Μ.νι.....ουτε στημενοι να ηταν!!!

ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΑ αστεια απο φελλους!!!
Και όπως πάντα κι η χθεσινη αντιμνημονιακή συγκέντρωση διαλύθηκε με χρήση χημικών και δακρυγόνων από την Ελληνική Αστυνομία.
Μια ειρηνική μικρή αλλά αξιοπρεπής συγκέντρωση για τα δεδομένα της εποχής και τον κάματο της κοινωνίας που ..
απέχει παθητικά από τέτοιου είδους εκδηλώσεις, διαλύθηκε κι απόψε αποδεικνύοντας τις παθογένειες του χώρου της αντιπολίτευσης και την αδυναμία της να συσπειρώσει ευρύτερες κοινωνικές ομάδες.
Συγκεκριμένα πριν τις 8.30 το βράδυ κι ενώ η ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» έπαιζε τραγούδια του Μίκη, κι όλα ήταν ήρεμα, μια ομάδα περίπου 25 ατόμων που βρίσκονταν στην Πλατεία στην αρχή της οδού ‘Οθωνος, με επικεφαλής την πρώην βουλευτή Ραχήλ Μακρή, φόρεσε μαύρα μπλουζάκια που τους προμήθευσε η ίδια, και όλοι μαζί κατευθύνθηκαν διασχίζοντας την πλατεία προς το Μνημείο του ‘Αγνωστου Στρατιώτη.
Τα μπλουζάκια χρώματος μαύρου, έγραφαν στην πλάτη ΦΡΟΥΡΑ, ΦΡΟΥΡΑ, Ε ΡΕ ΦΡΟΥΡΟΣ, και μπροστά είχαν τυπωμένο ένα γράμμα ώστε όσοι τα φορούσαν αν κάθονταν ο ένας δίπλα στον άλλο θα σχηματιζόταν η φράση ΦΥΓΕΤΕ ΤΩΡΑ.
‘Ολοι μαζί με πρώτη την Ραχήλ, με συνοδεία ιδιωτικής βιντεοκάμερας, προσπάθησαν να ανεβούν από τα σκαλάκια στο προαύλιο της Βουλής, όπου είχαν προγραμματίσει το show προβολής της Ραχήλ, για να γράψει η κάμερα.
Η αστυνομία που βρισκόταν στο προαύλιο της Βουλής κινήθηκε προς το μέρος τους και τους απώθησε, αφήνοντας κενό τον χώρο στα αριστερά της Βουλής, κάνοντας χρήση δακρυγόνων, και βομβίδων κρότου-λάμψης.
Εκείνη τη στιγμή δέχθηκε επίθεση από μικρή ομάδα μπαχαλάκηδων με καπνογόνα γηπέδου και όντας η αστυνομία απασχολημένη με το να απωθούν τους μαυροφορεμένους οπαδούς της Ραχήλ, έκανε ευρύτερη χρήση χημικών κατά του πλήθους της πλατείας, που αναγκάσθηκε για να προφυλαχθεί να κατηφορίσει στην κάτω πλατεία.
Μετά από όλα αυτά και με τη βοήθεια της Ραχήλ με τη βιντεοκάμερα της, και των γνωστών-αγνώστων μπαχαλάκηδων, η σεμνή πλήν τιμία αυτή τελετή έλαβε τέλος.
Μ’ αυτές τις ηγεσίες και τακτικές, ένα είναι το σίγουρο.

Θα ξαναβρεθούμε στην ψήφιση του 5ου Μνημονίου, αν επιβιώσουμε μέχρι τότε, και αν μας το επιτρέψουν οι σκηνοθετικές πρωτοβουλίες της Ραχήλ για το 5λεπτο της προβολής της, και οι γνωστοί-άγνωστοι μπαχαλάκηδες.