21 Μαΐ 2017

ΟΥΤΕ το ΚΚΕ δεν εβγαλε τετοια ανακοινωση για τον ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ ....Η Ν.Δ ΗΛΕΙΑΣ ξεφτιλισε ολο το κομμα και καμμια αντιδραση εως ΤΩΡΑ..

Η ανακοινωση εχει βγει τελος ΜΑΡΤΙΟΥ ...και ακομα εστω μια επίπληξη σε αυτους τους αχρειους νεοκατσιαπλιαδες της ΙΔΕΟΛΟΓΊΑΣ μας δεν εγινε.
ΦΕΡΕΦΩΝΑ εγιναν του ΚΝΙΤΗ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΥ και του ΚΟΥΛΗ που ΔΕΝ εχει σχεση με ιδεολογιες αυτος την μονη ..
ιδεολογικη σχεση που εχει στο κεφαλι ειναι το χρημα.....πως θα αγοραζει σπιτια και να κανει σκι.

ΝΤΡΟΠΗ σε αυτους τους κατσιαπλιαδες που την εγραψαν αλλα ντροπη και τους βουλευταδες τους παραγοντες του νομου ΗΛΕΙΑΣ...που μεχρι ΤΩΡΑ δεν εχουν ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ φωναχτα..
Τι πίνουν εκεί στη ΝΟΔΕ ΝΔ Ηλείας για να έχουν «έμπνευση» όταν γράφουν ανακοινώσεις;
Δεν εξηγείται αλλιώς η ανακοίνωση που έβγαλε η ΝΟΔΕ Ηλείας σε αφορμή την παρουσία του πρωθυπουργού στα εγκαίνια του Μουσείου Μπελογιάννη στην Αμαλιάδα.

«Τιμούμε και θεωρούμε σημαντική την αναγνώριση του έργου του Νίκου Μπελογιάννη. Θεωρούμε όμως ύβρη την καπήλευση των αγώνων του για την Δημοκρατία από την χειρότερη Κυβέρνηση της μεταπολίτευσης. Μιας κυβέρνησης που ασελγεί στο όνομα της Δημοκρατίας»
. Όσον αφορά, όμως, την ανακοίνωση της ΝΟΔΕ οφείλουμε να ρωτήσουμε τα εξής:
1.       Ποιο έργο του Μπελογιάννη τιμάει η ΝΟΔΕ Ηλείας; Δεν έχει ακούσει τίποτα για την πηγάδα του Μελιγαλά; Δεν ξέρει ποιος έδωσε την εντολή για τη σφαγή;
2.       Ποιους αγώνες του Νίκου Μπελογιάννη για τη Δημοκρατία αναγνωρίζει και τιμά; Δεν έχει ακούσει τίποτα για τη δικτατορία του προλεταριάτου που ήθελε να εγκαθιδρύσει και στην Ελλάδα ο Μπελογιάννης;
3.       Με ποια διαδικασία εκδόθηκε η συγκεκριμένη ανακοίνωση;  Ποιος την έγραψε; Ποιος την ενέκρινε; Μπορεί ο καθένας να χρησιμοποιεί τη σφραγίδα της ΝΟΔΕ για να εκφράσει προσωπικές του απόψεις; Κι εν τέλει ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ενέκρινε την έκδοση αυτής της ανακοίνωσης;  Γιατί οι συντάκτες και όσοι την ενέκριναν παραμένουν ακόμα στη θέση τους; Δεν θα πληρώσει κανείς γι’ αυτό το ρεζιλίκι;
Ίσως βρεθεί κάποιος να πει ότι όλα αυτά που γράφουμε είναι εμφυλιοπολεμικά και ότι δεν αφήνουμε «όλα τα λουλούδια να ανθίσουν» στη ΝΔ, όπως θα έλεγε και ο Μάο.
Όμως είναι διαφορετικό να παίρνεις μια νεοτεριστική θέση σε κάποιο ζήτημα γενικής ή ειδικής πολιτικής, π.χ. για το νερό, την οικολογία, τη φορολογία επιχειρήσεων, την αναθεώρηση του Συντάγματος, και διαφορετικό να γίνεσαι χειροκροτητής της παραποίησης της ιστορίας.
Μπορεί ο τρόπος που έφυγε από τη ζωή ο Μπελογιάννης να είναι βάρβαρος στα μάτια της σημερινής κοινωνίας, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ούτε τις συνθήκες τις εποχής, ούτε –κυρίως αυτό- τι έπραξε ο Μπελογιάννης για να ενισχύσει την προσπάθεια να εδραιωθούν οι ιδέες του και για να περάσουμε από τη μορφή μιας κοινοβουλευτικής δημοκρατίας δυτικού τύπου, στη δικτατορία του προλεταριάτου.
Ο συντάκτης της ανακοίνωσης της ΝΟΔΕ Ηλείας, μπορεί να αναλογισθεί πού θα βρισκόταν σήμερα η Ελλάδα αν είχε επικρατήσει ο αριστερός φασισμός του πατερούλη Στάλιν που πρέσβευε ο Νίκος Μπελογιάννης;
Η απλή αφαίρεση από την επίσημη ιστοσελίδα της ΝΟΔΕ του επίμαχου σημείου της εν λόγω ανακοίνωσης δεν αρκεί.  Και το ξέρει και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ και οι υπεύθυνοι της Περιφερειακής Οργάνωσης της ΝΔ. Κι εν πάση περιπτώσει η συγκεκριμένη περίπτωση είναι πολύ πιο σοβαρή από το γεγονός της ΔΗΜΤΟ Σύρου, όπου το στέλεχός της κ. Δομικάκης παρέστη σε εκδήλωση με ομιλητή τον κ. Πολάκη.
απο το http://rigillis18.blogspot.gr