18 Μαΐ 2017

Ο ΦΩΝΑΚΛΑΣ σας τα λεει ...ετοιμοι.... ειναι για το νεο ΚΟΜΜΑ!!!Ο Άδωνις αποθέωσε τον Βενιζέλο για την ομιλία του στη Βουλή

Το θεμα ειναι ποιος θα ειναι 1ος...ο ΑΝΤΩΝΗΣ ,ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ η ο ΑΔΩΝΙΣ?
Ο εκ των αντιπροεδρών της Νέας Δημοκρατίας δεν έκρυψε ποτέ τον θαυμασμό του για τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και άλλοτε αντιπρόεδρο των κυβερνήσεων Σαμαρά, ενώ και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σε πρόσφατη συνέντευξή του ..
στην τηλεόραση του Alpha και τον Αντώνη Σρόιτερ, είχε απονείμει τα εύσημα στον Άδωνη Γεωργιάδη.
Σήμερα, μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του Ευάγγελου Βενιζέλου στη Βουλή, ο Άδωνις Γεωργιάδης… δεν κρατήθηκε, και έσπευσε να τον αποθεώσει μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter.

ΚΑΙ για να δειτε τι γραφει ενας απο τους πιο ΕΓΚΥΡΟΥΣ δημοσιογραφους στον τοιχο του.....
Τους προκαλει και δεν βλεπω ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!!!


Για να μην αναρωτιέστε γιατι και Βενιζέλος και Λοβέρδος και Αδωνις και Σαμαρικοί και Κυριακος έχουν αναδειξει το Protagon σε σαιτ αιχμής της Ενιαίας Δεξιάς! Λοιπον το σαιτ από το 2015 με την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία πέρασε, τυπικά στα χέρια του Ι Μεμή, ΔΟΛάνθρωπου (κατά το αχυράνθρωπου) , με θητεία στο Βημα, τα Νεα και στο Μεγαρο Μουσικής, ουσιαστικά όμως στο συστημα ελέγχου του Μιχ Σάλλα. Μάλιστα εχει μετακομίσει σε γραφεία του ομίλου πίσω ακριβώς από το κτηριο του ΔΟΛ στην Μιχαλακοπουλου ... Ελέγχεται πλήρως από το τρίγωνο Σαλλας - Βενιζέλος - Σαμαράς ! Αυτά προς στιγμη και θα επανελθουμε με ονοματα και δημοσιογραφων εκεί! 
ΥΓ: Ας μην σπευσουν να διαψευσουν, ξέρω ακομα και το απογευμα που τους ειχε επισκεφτει το μεγάλο αφεντικο και ειχαν μπλοκαρει οι αντρες της ασφαλειας του τα ασανσερ και το θυρωρείο! Ξέρω ακομα και ποια ομογάλακτη τραπεζικά εταιρεία "επικοινωνιας" ήταν κοντά τους