27 Μαΐ 2017

Πέρασε από τη Βουλή ο φάκελος-βόμβα λέει η Αντιτρομοκρατική – Από το Κολωνάκι ο “αποστολέας”

Όπως έγινε γνωστό από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία επιβεβαιώθηκε η κατάθεση του αρχιφύλακα που ανήκει στην φρουρά του κ. Παπαδήμου, σύμφωνα με την οποία είχε πάει ο ίδιος την αλληλογραφία για έλεγχο στα μηχανήματα X-ray της Βουλής, κάτι το οποίο, διαψεύσθηκε την Παρασκευή από την φρουρά του κοινοβουλίου.

Ειδικότερα, από τις κάμερες της Βουλής έχει καταγραφεί ο αστυνομικός την ώρα που μετέβη με την αλληλογραφία για έλεγχο και συγκεκριμένα τέσσερις φακέλους, που είχε παραλάβει από το σπίτι του πρώην πρωθυπουργού, μεταξύ των οποίων και το παγιδευμένο πακέτο.
Διευκρινίστηκε από την Αστυνομία, ότι οι φάκελοι της αλληλογραφίας του κ. Παπαδήμου, δεν σφραγίζονται μετά τον έλεγχο, γι’ αυτό και δεν υπήρχαν τα ειδικά σφραγιδάκια, στις άλλες επιστολές.
Οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής, θα εξετάσουν τώρα τον υπάλληλο που είχε βάρδια προκειμένου να διευκρινιστεί γιατί δεν εντοπίστηκε ο παγιδευμένος φάκελος.
Παράλληλα, στα εγκληματολογικά εργαστήρια οι ειδικοί κατάφεραν να κολλήσουν τα κομμάτια του φακέλου και φαίνεται ο «αποστολέας». Δεν πρόκειται για γνωστό πολιτικό πρόσωπο, όπως λένε οι αστυνομικοί και έχει διεύθυνση στο Κολωνάκι.
Οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας συνεχίζονται, για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και την συλλογή στοιχείων για τους δράστες.
Πηγή: ΑΜΠΕ