13 Μαΐ 2017

Νέα στοιχεία Μαρτίνη στον εισαγγελέα με «βόμβες» κατά Σάλλα!

Νέα συμπληρωματική κατάθεση στον αρμόδιο εισαγγελέα Διαφθοράς έδωσε, όπως υποστηρίζει με δηλώσεις του στη «δημοκρατία», ο Ανδρέας Μαρτίνης την περασμένη Τετάρτη, δίνοντας νέα στοιχεία και κατονομάζοντας ακόμα δύο υπουργούς, έναν του ΠΑΣΟΚ και έναν της Νέας Δημοκρατίας.
Σε επικοινωνία του με τη «δημοκρατία» μέσα από τις Φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται κατηγορούμενος για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, ο πρώην πρόεδρος του «Ερρίκος Ντυνάν» υποστήριξε ότι έδωσε συμπληρωματική κατάθεση, στην όποια, όπως αναφέρει, «είπα περισσότερες λεπτομέρειες για κάποια πολιτικά πρόσωπα, αλλά και για δικαστικούς λειτουργούς, στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγει η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής». 
Μάλιστα, όπως λέει ο ίδιος, κατονόμασε τον Μιχάλη Σάλλα, υποστηρίζοντας ότι «επιφυλάχθηκα για κάποια αρχεία του “Ερρίκος Ντυνάν”, διότι αυτά φυλάσσονται σε χώρους της εταιρίας του κ. Σάλλα, στην οποία περιήλθε το “Ντυνάν”», συμπληρώνοντας ότι μπορεί «να εξαφανιστούν». Σε ό,τι αφορά όσα υποστηρίζει ότι κατέθεσε στον εισαγγελέα ο κ. Μαρτίνης για την εμπλοκή πολιτικών προσώπων, ανέφερε ότι «προστέθηκαν και μερικοί άλλοι, και δυστυχώς είναι παλαιοί φίλοι μου», σημειώνοντας ότι «και οι δύο διετέλεσαν υπουργοί - ένας είναι του ΠΑΣΟΚ και ο άλλος της Νέας Δημοκρατίας, αλλά μόνο ο ένας διετέλεσε υπουργός Υγείας». Οπως αναφέρει ο κ. Μαρτίνης, κατέθεσε ως «μάρτυρας» και έκανε λόγο για «δοτό συμβούλιο του κ. Γεωργιάδη στον Ερυθρό Σταυρό», ρωτώντας αν «το συμβούλιο αυτό έχει ταλαιπωρίες με τη Διεθνή Ομοσπονδία του Ερυθρού Σταυρού». Ο ίδιος υποστηρίζει ότι έχει την πληροφόρηση πως το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών είναι ενήμερο ότι το εν λόγω συμβούλιο έχει προβλήματα με τη Διεθνή Ομοσπονδία του Ερυθρού Σταυρού.
http://www.dimokratianews.gr