19 Μαΐ 2017

ΚΙ ΟΜΩΣ… ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΤΡΩΝ – Για ποιους και πόσο αυξάνονται τα επιδόματα (πίνακες)-οι υπολοιποι ΕΛΛΗΝΕΣ στην λαιμητομο!!!

giatroi apates
Οι ανατροπές που έφεραν τα νέα μέτρα στα ειδικά μισθολόγια άναψαν φωτιές και έτσι η κυβέρνηση με πυροσβεστικά μέτρα της τελευταίας, κυριολεκτικά, στιγμής προσπαθεί να μειώσει κάπως τις απώλειες.

Στα ειδικά μισθολόγια με τροπολογία διατηρούνται σε ισχύ και αυξάνονται μια σειρά από επιδόματα.
Σε ό,τι αφορά στους άνδρες και τις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων επεκτείνεται η πρόβλεψη για ειδική αποζημίωσης νυχτερινής απασχόλησης, που ίσχυε μόνο για όσους υπηρετούν στα Σώματα Ασφαλείας. Η αποζημίωση ανέρχεται στα 2,77 ευρώ ανά ώρα.
Για τους άνδρες και τις γυναίκες των Σωμάτων Ασφαλείας προβλέπεται χορήγηση επιδόματος παραμεθορίου της τάξης των 100 ευρώ το οποίο δεν περιλαμβάνεται στον υπολογισμό της προσωπικής διαφοράς.
Στον χώρο της Υγείας το επίδομα νοσοκομειακής απασχόλησης αυξάνεται.
Τα νέα ποσά διαμορφώνονται ως εξής:
EpidomaNosokomeiko02
Σε ό,τι αφορά στην αλλαγή του τρόπου υπολογισμού των εφημεριών, αυτή θα ισχύσει από την 1η Ιουνίου κι όχι από τη δημοσίευση του νόμου.
Σημαντικές είναι οι αυξήσεις και στο ειδικό επίδομα έρευνας για τους ερευνητές το οποίο διαμορφώνεται ως εξής:
EpidomaEreuna03
Σύμφωνα με την «Καθημερινή» γίνονται βελτιώσεις και στα επιδόματα ειδικών καθηκόντων των διπλωματών, καθώς αυτά θα καταβάλλονται χωρίς προϋποθέσεις, ενώ το επίδομα υπηρεσίας στην αλλοδαπή απαλλάσσεται και από τον φόρο.
Αυξήσεις έγιναν και στα επιδόματα διδασκαλίας και έρευνας των πανεπιστημιακών.
http://www.crashonline.gr/