30 Μαΐ 2017

Ρε παιδιά, κάντε κράτει...Μεγαλος πολιτικος ηταν -αλλα Ουτε ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ουτε ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ηταν!!!

ΜΕΤΑ την κηδεια θα ειπωθουν πολλα...για την πολυταραχη διαδρομη του..ΥΠΟΜΟΝΗ..
Θεός σχωρέστον τον Μητσοτάκη, αλλά δεν ήταν ο Χαρίλαος Τρικούπης (ούτε ο Ελευθέριος Βενιζέλος)...ουτε ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ηταν..



Από το πρωί ο ΣΚΑΪ (ραδιόφωνο και τηλεόραση) έχουν αποδυθεί σε μια άνευ προηγουμένου αγιοποίηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη που έφυγε πλήρης ημερών από τον μάταιο αυτόν κόσμο. Στο δελτίο ΧΘΕΣ βγήκε να του κάνει το πορτρέτο ο αντικειμενικός και -ιδίως αυτό- αριστερός, Παύλος Τσίμας.

ΕΑΝ δεν μας απατα η μνημη μας ΠΡΙΝ 25 χρονια ...τοτε ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ελεγε οτι εδωσε μιζα στον ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ η τοτε λεγατε ψεματα η τωρα με αυτον τον τροπο θελετε να εξιλεωθειτε....
ΕΣΕΙΣ τωρα μπορειτε να μας σερβιρετε ψεμματα με μεγαλη ευκολια  και μετα απο λιγα χρονια να μας πειτε οτι ο ΤΣΙΠΡΑΣ ηταν θεος επισης με μεγαλη ευκολια.
ΜΑΓΚΕΣ η τοτε λεγατε ΨΕΜΑΤΑ η τωρα τωρα λετε..και με τα δυο ειστε ανυποληπτοι....
ΕΠΕΙΔΗ σε αυτον τον τοπο ΟΛΟΙ δεν ειναι ψεκασμενοι για μαζευτειτε λιγο γιατι ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ τον λαο και θα υπαρχουν ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.....
Θα το δειτε μετα την ΠΕΜΠΤΗ τι εχει να γινει στο διαδικτυο....δεν παιρνετε καθολου μυρωδια απο τα υπογεια κοινωνικα ρευματα που εχουν αναπτυχθει το τελευταιο πενθημερο..
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ετσι και η θεαματικοτητα του ΣΚΑΙ στις εκπομπες σας θα γραψει μονοψηφιο.

Ρε πως αλλαζουν οι καιροι ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ κρεμισε ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ  και τωρα ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ τον υμνει...

ΑΝΥΠΟΛΗΠΤΟΙ....