29 Μαΐ 2017

Ξέφυγαν πάλι οι Αγγλοι: Είχαν αργία και άρχισαν τα όργια στους δρόμους -Μεθυσμένοι σε έξαλλη κατάσταση [εικόνες]

Ημέρα άτυπης αργίας ήταν η περασμένη Παρασκευή στην Αγγλία, με τους Βρετανους να γιορτάζουν την Bank Holiday. Ωστόσο, τα πράγματα φαίνεται να ξέφυγαν λίγο, μιας και οι δρόμοι του Newcastle γέμισαν με...
μεθυσμένους.
Γυναίκες με καυτά φορέματα ξαπλωμένες στο δρόμο, άνδρες ντυμένοι με αστείες στολές και ξυπόλυτες νεαρές ήταν μόνο μερικά από τα περιστατικά που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός, καθώς από εκεί δεν έλειψαν και τα μικροεπεισόδια.
Στους κεντρικούς δρόμους της Νιουκάστλ υπήρχε αυξημένη αστυνομική παρουσία όλο το Σαββατοκύριακο, κυρίως εξαιτίας της τρομοκρατικής επίθεσης που συνέβη προ ολίγων ημερών στο Μάντσεστερ.
Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, οι αστυνομικοί δεν δίστασαν να βγάλουν φωτογραφίες με τους πεζούς, ενώ οι ίδιοι παρενέβησαν όταν δύο μεθυσμένοι πιάστηκαν στα χέρια.
Οι ένοπλοι άντρες ήταν αρκετά ευγενικοί με τον κόσμο, ενώ μερικές γυναίκες δεν δίστασαν να φλερτάρουν και να πιάσουν κουβέντα μαζί τους.
Εκείνες που τράβηξαν τα βλέμματα ήταν οι γυναίκες με τα μίνι φορέματα, οι οποίες λίγο από το ποτό και λίγο από την κούραση ξάπλωσαν στον δρόμο χωρίς δεύτερη σκέψη.
 iefimerida.gr