14 Μαΐ 2017

Τον ψηφίσαμε για δήμαρχο των πολιτών κι αποδεικνύεται δήμαρχος των κολλητών

του Διαμαντή Σεϊτανίδη
Η εξέλιξη της υπόθεσης της δευτεριάτικης συναυλίας για την υπεράσπιση της... Δημοκρατίας, δείχνει την απόρριψη, ήδη από το μισό της θητείας του, του Άρη Βασιλόπουλου και των πρακτικών του από την τοπική μας κοινωνία. Ο άνθρωπος που....
ψηφίσαμε σα μια νέα παρουσία, για να γίνει ο δήμαρχος των πολιτών, αποδεικνύεται ότι λειτουργεί μόνο και μόνον για να ικανοποιήσει τα κολλητάρια του. Αντί για δήμαρχος των πολιτών, δείχνει κάθε μέρα ότι λειτουργεί ως δήμαρχος των κολλητών.

Η διχαστική συγκέντρωση της Δευτέρας, οργανώνεται για να ψαρέψει εκλογική πελατεία ο κ. Βασιλόπουλος. Για κανένα άλλο λόγο. Ούτε η δημοκρατία κινδυνεύει ούτε οι μπαρούφες της δημοτικής Αρχής έχουν έστω και ελάχιστη πολιτική σοβαρότητα. Γίνεται για να ψαρέψει εκλογική πελατεία ο δήμαρχος που εγκαταλείπεται σταδιακά από τους πάντες, ακόμα κι από το κόμμα που τον στήριξε το 2014. 

Βρήκε όμως, ο δήμαρχος των κολλητών, την ευκαιρία δείξει πώς εννοεί την "υπεύθυνη διαχείριση των χρημάτων του δημότη". Ανέθεσε (φυσικά με ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ανάθεση) σε μια ΚΟΙΝΣΕΠ που δημιουργήθηκε πρόσφατα από συμπολίτες που δεν έκρυψαν τη φανατική στήριξή τους στον κ. Βασιλόπουλο, όπως φαίνεται κι από την παραπάνω φωτογραφία, την εκδήλωση. Σύμφωνα με την απόφαση της Κοινωφελούς, η ΚΟΙΝΣΕΠ θα πάρει 744 ευρώ. Για ποιες εργασίες, θα ρωτήσετε, αφού η ανάθεση του δήμου στην ΚΟΙΝΣΕΠ ήδη αναφέρει και το όνομα του συγκροτήματος, δηλαδή δε νθα χρειαζόταν κανείς να ψάξει να βρει ποιος θα τραγουδήσει κλπ. Δείτε τις... υποχρεώσεις της ΚΟΙΝΣΕΠ, για τις οποίες εισπράττει περίπου ένα μηνιάτικο ενός ταλαίπωρου Έλληνα που έχει το τραγικό μειονέκτημα να μην είναι κολλητός του κ. Βασιλόπουλου. Είναι, βλέπετε, κι αυτό το "ηθικό πλεονέκτημα" της αριστεράς... (μη γελάτε, παρακαλώ, υπάρχει και συνέχεια...) 



Η ΚΟΙΝΣΕΠ λοιπόν θα έπαιρνε τα 744 κι η εταιρεία των ηχητικών άλλα 2.108 ευρώ. Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα από την ανάρτηση του δήμου στη διαύγεια, όπως υποχρεούται (άτιμο αστικό καθεστώς που απαιτείς όλα να είναι στο φως...). τα αποσπάσματα είναι κομμένα, αλλά εάν αμφισβητηθούν θα αναρήσω το link ώστε να μην υπάρχει καμία αμφιβολία. Το πρόβλημα μου δεν είναι να δημοσιοποιήσω το όνομα του συμπολίτη μας που έχει την ΚΟΙΝΣΕΠ, αν και από αλλού είναι ήδη γνωστό. Τα αποσπάσματα του εγγράφου στη Διαύγεια τα δημοσιεύω μόνο και μόνον για να τεκμηριώσω τη θέση μου. 


Δυο χιλιάρικα για μηχανήματα μιας ώρας συναυλίας κι εφτάμιση κατοστάρικα για... εποπτεία. Καλά, και σε αυτό το σκηνικό θα έπαιζαν οι RADIO ACT, στους οποίους μετέχει ο γιος του υπεύθυνου της ΚΟΙΝΣΕΠ και μέλος, κι αυτός, της ΚΟΙΝΣΕΠ! 

Ναι, αλλά σε ανάρτησή τους οι RADIO ACT ξεκαθαρίζουν μερικά πολυ απλά πράγματα και ξεγυμνώνουν πολιτικά πλήρως τον κ. Βασλόπουλο και τις πραγματικές του επιδιώξεις: Δείτε την ανάρτηση του συγκροτήματος: 


Για μισό λεπτό!

Τι διαβάζουμε εδώ; Πρώτον, ότι το συγκρότημα δεν ενημερώθηκε ποτέ πλήρως για το χαρακτήρα της συγκέντρωσης στην οποία θα μετείχε!

Δεύτερο ότι το συγκρότημα δεν ήξερε ότι είχαν προβλεφθεί κονδύλια για τη συναυλία από τα λεφτά του δημότη, που τόσο δοκιμάζεται στις μέρες μας.

Τρίρον ότι το συγκρότημα πιστεύει ότι το γήπεδο μόνο αναβάθμιση θα φέρει στην πόλη μας

Και τέταρτον ότι δεν θα πήγαινε κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα, όπως η ΑΕΚ

Είναι αλήθεια όλα αυτά κύριε δήμαρχε; 

Είναι αλήθεια όλα αυτά κύριε Κουμαριανέ; 

Δεν ενημερώσατε το συγκρότημα για τον πραγματιό χαρακτήρα της συναυλίας και της εκδήλωσης; 

Ή μήπως οι Radio Act μας λένε ψέματα; 

Δεν αισθάνεσθε ότι ως δήμαρχος και ως μέλος της δημοτικής Αρχής έχετε ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ απέναντι στους δημότες της Φιλαδέλφειας και της Χαλκηδόνας να δώσετε, τώρα, χωρίς καμία καθυστέρηση, κάποιες εξηγήσεις;  

Αυτά τα ωραία συμβαίνουν στην πόλη μας, με μια δημοτική Αρχή που επιχειρεί αδίστακτα το διχασμό της, μήπως και μαζέψει μερικά ψηφαλάκια ακόμα...

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ, προς αμελέτητα υποπόδια του δημάρχου: Τιμή, χαρά και περγηφάνεια νοιώθει κάθε ανεξάρτητος δημοσιογράφος, όταν τον υβρίζουν σφουγγοκωλάριοι όπως του λόγου σας. 
http://www.e-alitheia.gr