14 Μαΐ 2017

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ… ΒΑΡΚΑ ΤΗΣ Ν.Δ. – Ο «όρκος σιωπής» στην ψαροταβέρνα Βράχος, οι… λαθρεπιβάτες και το τελικό «πόρισμα»

vraxossssssΙδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η κουβέντα που έγινε πριν από μερικές ημέρες στην γνωστή ψαροταβέρνα Βράχος στην Καλαμαριά όπου παρόντες ήταν βουλευτές της Ν.Δ. με τιμώμενο πρόσωπο τον Κώστα Καραμανλή.

Παρά το γεγονός πως οι περισσότερο έδωσαν «όρκο σιωπής» για το τι ειπώθηκε, τελικά υπήρξαν διαρροές για το… αίνιγμα του πρώην πρωθυπουργού για τη γαλάζια παράταξη!


Σύμφωνα με όσα γράφει η βηματοδότης, ο Κώστας Καραμανλής, κάποια στιγμή μίλησε αλληγορικά. Παρομοίασε λοιπόν τη Νέα Δημοκρατία με μια βάρκα, στην οποία όπως είπε θέλουν να επιβιβαστούν με το έτσι θέλω και χωρίς εισιτήριο ορισμένοι που τους χαρακτήρισε ως λαθρεπιβάτες. Και πρόσθεσε πως το αποτέλεσμα είναι να υπάρξει συνωστισμός, που οι νόμιμοι επιβάτες να βρεθούν ξαφνικά στο νερό, ως ναυαγοί!

Εκείνη την στιγμή, δεν δόθηκε ιδιαίτερη σημασία, παρά το γεγονός πως αρκετοί προβληματίστηκαν. Και όταν αποχώρησε ο Καραμανλής, προσπάθησαν να βγάλουν το «πόρισμα» για το τι εννοούσε ο πρώην πρωθυπουργός. Και είπαν πως υπονοούσε την επιχειρούμενη διερεύνηση του κόμματος προς άλλες πολιτικές κατευθύνσεις. Και ότι με στελέχη από άλλα κόμματα δεν υα υπάρχει χώρος για ορίτζιναλ νεοδημοκράτες, ιδιαίτερα δε για… καραμανλικούς!
http://www.crashonline.gr/