27 Μαΐ 2017

Ο κουμπαρος του ΣΑΜΑΡΑ και πρωην βουλευτης μιλα απαξιωτικα για βουλευτες της Ν.Δ...ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ....ειδαν και τι σλιπακι φοραγαν?

Α.ΣΑΜΑΡΑ αυτη ειναι η αποψη του βουλευτη σου...ΑΡΑ εχεις και εσυ την ιδια αποψη γιατι ο συγκεκριμενος βουλευτης ειναι κουμπαρος σου εχει γυναικα την ιδιαιτερα σου....ΜΑΛΙΣΤΑ -την κα Γ.ΓΚΙΚΑ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ρε βουλευτακια τι ξεφτιλα σας κανει ο ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ...Θα απαντησετε???

ΔΙΑΒΑΣΤΕ Τον ΔΙΑΛΟΓΟ που ειχε ο ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ με ιστορικο στελεχος της παραταξης..
σε δημοσιο διαλογο στο Facebook

Nikolaos Kotsovos

για να περασει το προγραμμα Παπαδημου δεν διαγραφτηκαν καμποσοι απο την Ν.Δ με προεδρο Σαμαρα ;

Διονύσης Σταμενίτης Και παρακαλούσαν στα γόνατα να γύρισουν
 ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑΝ ΜΕ ΛΙΩΜΕΝΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΟΝAΤΙΣΜΑ ;
Διονύσης Σταμενίτης Εαν δε θυμασε έτσι έγινε στα γόνατα για την βουλευτική έδρα .
Ο ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ αληθεια τι βαθμο επαιρνε στην εκθεση γιατι την γραμματικη την σκοτωνει...αλλα οι αστοι του ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ ειναι για τα μπαζα...Τον μαθαμε και τον ΣΤΑΜΕΝΙΤΗ ελεω κουμπαριας με τον ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ.
Ρε Γ.ΒΛΑΧΟ λοχαγε των ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΩΝ φοραγες κοκκινο στριγκακι τοτε?που  γυρισες και προσκυναγες τον ΣΑΜΑΡΑ...ΑΥΤΟ λεει ο συναδελφος σου.
ΑΛΛΑ δεν φταιει κανενας αλλος ...μονο ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ που τον μαζεψε απο τα σκουπιδια της ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ και της ΙΣΤΟΡΙΑΣ., τον ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ .
Τον διορισε ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ μετα Υπουργο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ με την αβαντα των εγκαινιων του ΜΟΥΣΕΙΟΥτης  ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ που ηταν Παγκοσμιο ΓΕΓΟΝΟΣ και μετα αρχηγο κομματος .
ΑΦΗΣΕ τοτε τους ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΥΣ   Μολυβιατη,ΑΧ.Καραμανλη ,Σταικουρα και Ζαγοριτη να τρεχουν να τον εκλεξουν ΑΡΧΗΓΟ. 
Τοτε ΚΩΣΤΑ  ειχες διαβασει επιμελως την ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΔΕΛΤΑ και τον ΤΡΕΛΑΝΤΩΝΗ επηρεαστηκες απο το διαβασμα και αφησες τα χαλιναρια ...ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ..
ΔΕΙΤΕ ποιοι ειναι οι βουλευτες που ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΕΙ το ΣΑΜΑΡΟΠΑΙΔΟ ο ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ..
Για την ιστορια οσοι δεν γνωριζουν..ΤΟΤΕ 22 βουλευτες της Ν.Δ διαφωνησαν με την κωλοτουμπα ΣΑΜΑΡΑ να υποστηριξει το ΜΝΗΜΟΝΙΟ..Οι παρακατω βουλευτες το μετανιωσαν και εκαναn και αυτοι την δικια τους ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ...
 Ελίζα Βόζεμπεργκ,
 Άρτας κ. Κωνσταντίνο Παπασιώζο, Αττικής κ. Γιώργο Βλάχο,
 Δράμας κ. Μαργαρίτη Τζήμα, Έβρου κ. Αλέξανδρο Δερμετζόπουλο, Ηρακλείου κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη,
Α΄Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Γκιουλέκα
, Καστοριάς κ. Ζήση Τζηκαλάγια,   Πέλλης κ. Γεώργιο Καρασμάνη, Σερρών κ. Θεόφιλο Λεονταρίδη, Σερρών κ. Αναστάσιο Καριπίδη,  Χαλκιδικής κ. Γεώργιο Βαγιωνά