13 Μαΐ 2017

Οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ κανουν πλακα στον ΣΚΑΙ...τους στηνουν παγιδες και τα γιδια οι αγραμματοι του ΣΚΑΙ,πανε και πεφτουν μεσα...Ε...ΤΟΤΕ θελουν ξεφτιλα ΜΕΓΑΛΗ.

ΒΑΖΟΥΝ τρολ και γραφουν οτι λαθος ηταν ο τιτλος γραμμενος και αυτοι ειχαν δωρισει ,αλλο βιβλιο με παρομοιο τιτλο...!!!
ΤΕΛΙΚΑ μονο για Survivor ειναι στον ΣΚΑΙ..
 Μάλλον δεν γνωρίζουν πολύ από Καζαντζάκη στο Φάληρο…ή δεν μπορούν να κάνουν έστω μία αναζήτηση στο Google!
Δεν εξηγείται αλλιώς η  γκάφα ..
(για να το θέσουμε ευγενικά)με το δώρο που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας.
Συγκεκριμένα, ο Πρωθυπουργός κατά την επίσκεψή του στα εγκαίνια του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο ξένων γλωσσών του Πεκίνου, δώρισε σε Κινέζο αξιωματούχο ένα αντίτυπο της “Οδύσειας” του Καζαντζάκη.
Ο ΣΚΑΙ έσπευσε να ενημερώσει για το “ανορθόγραφο έπος” και το “λάθος εξώφυλλο”, θεωρώντας ότι το δώρο ήταν η Οδύσσεια του Ομήρου. “Σάλος” ξέσπασε στο Ίντερνετ, ξεσηκώθηκαν τα τρόλια του twitter, και άρχισαν να πέφτουν βροχή οι ειρωνείες για τον “αγράμματο” Πρωθυπουργό, την “Οδύσεια” και το “Γιάνη” (Βαρουφάκη) και άλλα τέτοια “άριστα”, αφού δεν βρέθηκε κανείς να γνωρίζει την Οδύσεια του Καζαντζάκη…αριστεία από γνωστό σούπερ μάρκετ με χαμηλές τιμές…
Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι αφού έπιασαν δουλειά οι γνωστοί (και όχι άγνωστοι) του διαδικτύου και του Twitter, ο ΣΚΑΙ αποφάσισε να κάνει το θέμα “γαργάρα” και κατέβασε χωρίς πολλά πολλά το επίμαχο άρθρο, αφού μία απλή αναζήτηση (κάτι ανάλογο που θα έπρεπε να δοκιμάζουν πότε πότε εκεί στο ΣΚΑΙ..) βγάζει αυτό το αποτέλεσμα:
αλλά όταν πατάς πάνω στο σύνδεσμό βγαίνει αυτό:

http://thefaq.gr