18.5.17

Οταν παιρνει θεσουλα ΟΛΟΙ ειναι ΘΕΟΙ....οταν τον διωχνουν τους βριζει.....ΕΙΝΑΙ αυτος που ειπε σε συνεντευξη οτι υπαρχουν φιδια με κεφαλια λυκου..απολαυστε ενα νουμερο τι λεει..


Επίθεση στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ με αφορμή την ψήφιση των νέων μέτρων εξαπέλυσε με ανακοίνωσή του ο πρώην υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της ΝΔ και μετέπειτα στέλεχος των ΑΝΕΛ και πρώην πρόεδρος...

του ΚΕΕΛΠΝΟ, Θανάσης Γιαννόπουλος.


Αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Για πρώτη φορά στα κοινοβουλευτικά χρονικά τέτοια μαζική κοροϊδία στους εκπροσώπους των συνδικαλιστικών ενώσεων, φορέων, σωματείων, κλπ. Η κοροϊδία δε αυτή να γίνεται μέσα στην αίθουσα του κοινοβουλίου και να αναγκάζουν όλους τους εκπροσώπους πιεζόμενοι από το χρόνο σε ένα αφήγημα που δυστυχώς για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δεν έχει καμία σημασία, αφού ήδη έχουν πάρει αυτές τις εθνοκτόνες αποφάσεις. Πιστεύουν ότι με αυτή τη μέθοδο της δήθεν δημοκρατικής συμμετοχής στα κοινά και τη διαμόρφωσης πολιτικής θα ξεγελάσουν τους τίμιους και φιλότιμους εκπροσώπους των κοινωνικών ομάδων, που δεν προσήλθαν για αιτήματα, αλλά να δώσουν τον κοινωνικό παλμό ότι πλέον δεν αντέχουν άλλο, ΩΣ ΕΔΩ!!! Πίστευαν ότι κατά αυτό τον τρόπο θα εκτονώσουν το κλίμα και τη δυσφορία του ελληνικού λαού για τα αντικοινωνικά και απάνθρωπα μέτρα που επιβάλουν με τη ψήφιση του 4ου μνημονίου. Η ώρα έρχεται των εκλογών και αυτή η πολιτικά βάρβαρη και κοινωνικά ανάλγητη κυβέρνηση θα αποτελεί πλέον μια θλιβερή ανάμνηση της πρώτης ψευτοαριστερής κυβερνητικής πλειοψηφίας».

karfitsa.gr