23 Μαΐ 2017

Πρωτοφανές ντελίριο των υπαλλήλων του Αλαφούζου, Κοσιώνη και Παπαχρήστου, και άθλια επίθεση στο deal Ιβάν - Μπόμπολα για το Mega Channel

Ομοβροντία πυρών από τον ΣΚΑΪ του Αλαφούζου και του Μητσοτάκη για τη συμφωνία του Φώτη Μπόμπολα με τον Ιβάν Σαββίδη που αφορά στην πώληση του 19,63% των μετοχών του Mega, από το συνολικά 32,7% που κατείχε.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, Σία Κοσιώνη σε ένα πρωτοφανές ντελίριο αθλιότητας που φανερώνει την ανησυχία του αφεντικού της, αλλά και της οικογένειας του συντρόφου της, μίλησε για «παράτυπη» και «ανορθόδοξη» συναλλαγή, λέγοντας πως έγινε με τις ευλογίες της κυβέρνησης, και επισήμανε τη δήλωση του προέδρου του ΠΑΟΚ, πριν από 2 εβδομάδες, ότι έτσι κι αλλιώς θα πάρει ένα μεγάλο κανάλι μέσα στον Μάιο.
Ο, υπάλληλος των Μαρινάκη και Αλαφούζου ταυτόχρονα, σχολιαστής Γιώργος Παπαχρήστος έκανε λόγο για «οσμή σκανδάλου» και «άρωμα διαπλοκής» και διετύπωσε το ερώτημα «αν το γνώριζαν οι πιστώτριες τράπεζες και αν συμφώνησαν». Η αξιοπιστία τους προκύπτει από την... υπαλληλική τους σχέση.
Ανησυχεί η διαπλοκή για τις επερχόμενες αλλαγές στα media. Το είδαμε στον ΣΚΑΪ απόψε.
Θα συνηθίσουν και θα τους περάσει.
περιοδιστα