30.5.17

ΕΟΕ: Απειλητικό e-mail σε παράγοντες! "Να είστε έτοιμοι για τις συνέπειες"

Απειλητικό μήνυμα από άγνωστο αποστολέα δέχθηκαν 4 μέλη της ΕΟΕ, που στήριξαν την πλευρά Καπράλου στις πρόσφατες εκλογές της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Το δημοσίευμα της “Live Sport” αναφέρει πως πρόκειται για τους ...

Αντώνη Νικολόπουλο (κανόε καγιάκ), Γιώργο Αλικάκο (μοντέρνο πένταθλο), Μιχάλη Φυσετζίδη (τάε κβο ντο) και Βασίλη Κατσώρα (χιονοδρομία).


Το περιεχόμενο του e-mail:

“Συχνά σας παρατηρώ κύριοι, βλέπω τι κάνετε, διαισθάνομαι τη ντροπή σας, την αμηχανία σας. Η ντροπή προκύπτει όταν δεν έχεις σταθεί ικανός να τα καταφέρεις στο "ποιος" θέλεις οι άνθρωποι να πιστεύουν ότι είσαι. Καθημερινά αποδεικνύετε πόσο ένοχοι είστε αφού πληρούσατε τρεις προϋποθέσεις: 1. είχατε κίνητρο, 2. είχατε τα μέσα και 3. είχατε και την ευκαιρία.

Παρατηρώντας διεξοδικά κάποιους από εσάς, διέκρινα ένα είδος μεταμέλειας στα μάτια σας, γνωρίζω καλά όμως ότι η μεταμέλεια δεν είναι τόσο λύπη για το κακό που κάνατε, όσο φόβος για εκείνο που μπορεί να πάθετε εξαιτίας του. Αυτός που υποστηρίξατε σας θεωρεί εντελώς ηλίθιους, το να φαίνεστε όμως ηλίθιοι στα μάτια ενός βλάκα είναι ηδονή υψηλής αισθητικής.

Υπάρχει ένα και μοναδικό θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα: το δικαίωμα να κάνεις ό,τι θέλεις. Και μαζί με αυτό πηγαίνει η μία και μοναδική θεμελιώδης ανθρώπινη υποχρέωση: η υποχρέωση να αντιμετωπίζεις τις συνέπειες. Να είστε λοιπόν έτοιμοι για αυτές επειδή ο καιρός πλησιάζει”