20 Μαΐ 2017

Η είσοδος του πατέρα του Βαγγέλη Μάντζαρη στο “Σινάν Ερντέμ”, στον ημιτελικό του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας φαίνεται πως ήταν… επεισοδιακή. Σύμφωνα με δημοσίευμα του “gazzetta.gr” ο πατέρας του παίκτη του Ολυμπιακού έμπλεξε, στην προσπάθεια του να μπει στο γήπεδο όπου έγινε ο ημιτελικός των “ερυθρόλευκων” με την ΤΣΣΚΑ. 1680895 Όπως αναφέρεται, η αστυνομία στο γήπεδο δεν τον άφησε -αρχικά- να περάσει, γιατί φορούσε το μπλουζάκι που έβγαλε ο Ολυμπιακό μετά την πρόκριση στο Final 4, που έγραφε πάνω Κωνσταντινούπολη. 1680877 Έτσι, προκειμένου να μπει στο “Σινάν Ερντέμ” και να δει τον γιο του, ο κ. Μάντζαρης αναγκάστηκε να βγάλει την μπλούζα του και να δανειστεί μια άλλη, για να… περάσει μέσα. 1680896 ΠΗΓΗ: gazzetta.gr


Η είσοδος του πατέρα του Βαγγέλη Μάντζαρη στο “Σινάν Ερντέμ”, στον ημιτελικό του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας φαίνεται πως ήταν… επεισοδιακή.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του
“gazzetta.gr” ο πατέρας του παίκτη του Ολυμπιακού έμπλεξε, στην προσπάθεια του να μπει στο γήπεδο όπου έγινε ο ημιτελικός των “ερυθρόλευκων” με την ΤΣΣΚΑ.
1680895
Όπως αναφέρεται, η αστυνομία στο γήπεδο δεν τον άφησε -αρχικά- να περάσει, γιατί φορούσε το μπλουζάκι που έβγαλε ο Ολυμπιακό μετά την πρόκριση στο Final 4, που έγραφε πάνω Κωνσταντινούπολη.
1680877
Έτσι, προκειμένου να μπει στο “Σινάν Ερντέμ” και να δει τον γιο του, ο κ. Μάντζαρης αναγκάστηκε να βγάλει την μπλούζα του και να δανειστεί μια άλλη, για να… περάσει μέσα.
1680896
ΠΗΓΗ: gazzetta.gr