31 Μαΐ 2017

H «εκδίκηση» της Μελάνια: Οι μόδιστροι την λάτρεψαν... ξαφνικά!


Κούτες με φορέματα καταφθάνουν καθημερινά στο Λευκό Οίκο
Στην «κόκκινη λίστα» την είχαν βάλει αρκετά μεγάλα ονόματα όπως Tom Ford, Marc Jacobs, Zac Posen, Christian Siriano, Sophie Theallet

Κούτες με φορέματα καταφθάνουν ..
καθημερινά στο Λευκό Οίκο..... από οίκους μόδας που μόλις εξελέγη πρόεδρος ο σύζυγός της, γύρισαν την πλάτη στην «Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ.


Τώρα όμως η Μελάνια Τραμπ παίρνει την εκδίκησή της καθώς οι διάσημοι οίκοι μόδας που είχαν αρνηθεί να την ντύσουν στην τελετή ορκωμοσίας του συζύγου της εξαιτίας της πολιτικής του, ξαφνικά θέλουν πάλι να την προσεγγίσουν για να την κάνουν «μούσα» τους.

Οι μόδιστροι που την είχαν βάλει στην «κόκκινη λίστα» είναι αρκετά μεγάλα ονόματα όπως Tom Ford, Marc Jacobs, Zac Posen, Christian Siriano, Sophie Theallet . Ωστόσο, στην πρώτη διεθνή περιοδεία του συζύγου της, η Μελάνια θριάμβευσε στιλιστικά και χωρίς αυτούς. Κατάφερε να ξεχωρίσει φορώντας άλλα μεγάλα ονόματα όπως ο Ralph Lauren, Dolce & Gabbana, Maison Ullens, Stella McCartney.


Ο πήχης για την Μελάνια έχει ανέβει καθώς είναι η μοναδική Πρώτη Κυρία που προέρχεται από τον κόσμο της μόδας.Φαίνεται πως, το πρώτο ταξίδι του πρόεδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στο εξωτερικό της έδωσε αρκετούς «πόντους». Από ενδυματολογικής πλευράς, η Μελάνια ήταν η απόλυτη πρωταγωνίστρια.

Η «Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ βγήκε από το «καβούκι» της, έδειξε το απαράμιλλο στυλ της, αλλά και το κοινωνικό της πρόσωπο.

Στον τελευταίο σταθμό της περιοδείας στη Σικελία, όπου ο Τραμπ συμμετείχε στην Σύνοδο των G7, η Μελάνια Τραμπ επισκίασε τις ομολόγους της επιλέγοντας να ρίξει στους ώμους της ένα παλτό Dolce & Gabbana, αξίας 51.500 δολαρίων.