13.5.17

Μυστική συνάντηση Σαμαρά-Βενιζέλου στο σπίτι υφ/γου του ΠΑΣΟΚ, φέρνει στο φως η Real News! “Γέφυρα” για τον Μπένυ ο Αντώνης

ΕΡΧΕΤΑΙ το νεο κομμα με 18 βουλευτες..4 ΠΑΣΟΚ και 14 απο την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!
Επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του the faq, όλο το τελευταίο διάστημα, η αυριανή πρωτοσέλιδη αποκάλυψη της Real News για “μυστική” συνάντηση Σαμαρα-Βενιζέλου, μεσοβδόμαδα,
στο σπίτι γνωστού υφ/γου του ΠΑΣΟΚ ( πληροφορίες του δεν επιβεβαιώνονται κάνουν λόγο για τον Οδ Κωνσταντινόπουλο, η γυναίκα πρώην υπουργο… )! Από το πολιτικό ρεπορτάζ και τις πληροφορίες προκύπτει οτι ο πρώην Πρωθυπουργός και “σκιώδης” επικεφαλής της ΝΔ, λειτουργεί ως η “γέφυρα” μετάβασης του Ευ Βενιζέλου στη ΝΔ !!!
Γράφει η Real News:

Με τίτλο: “Μυστική συνάντηση Σαμαρά – Βενιζέλου”, κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αποκαλύπτει, όχι μόνο το τετ α τετ των δύο ανδρών αλλά και “το παρασκήνιο του τετράωρου ραντεβού στο σπίτι πρώην υφυπουργού του ΠΑΣΟΚ”.
Στο ίδιο ρεπορτάζ, η εφημερίδα αναφέρεται στα “σενάρια για τα επόμενα πολιτικά βήματα του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ”, τον ρόλο του πρώην πρωθυπουργού, αλλά και τις “φήμες για ενόχληση Καραμανλή από το ενδεχόμενο προσέγγισης Βενιζέλου – Νέας Δημοκρατίας”.

Πηγή: real.gr