20 Μαΐ 2017

Το Survivor, ο Ολυμπιακός και η γελοιότητα της ελληνικής φυλής...


Εμετός… που μπερδεύει τη γενοκτονία των Ποντίων, με τα μνημόνια και το μπάσκετ...

Ευτυχώς που νίκησε ο Ολυμπιακός… διότι διαφορετικά δεν τη γλυτώσαμε την εθνική κατάθλιψη, μετά το...


αποτέλεσμα της ελληνοτουρκικής μάχης στο Survivor!

Μάλιστα το χτύπημα ήταν διπλό, όχι μόνο γιατί η τουρκική ομάδα κέρδισε και στους δύο αγώνες… αλλά γιατί ο ανυποψίαστος τηλεθεατής περίμενε να κερδίσει η ελληνική ομάδα στο δεύτερο αγώνα – όπως υποστήριζαν οι διαρροές και τελικά χάσαμε στον πόντο!

Από τις ελάχιστες φορές που τα σπόιλερ έπεσαν έξω… με αποτέλεσμα οι θεωρίες συνωμοσίας να διαδέχονται η μία την άλλη!

Έτσι λοιπόν αντί να αναζητηθούν οι ευθύνες που η ελληνική ομάδα του Survivor οδηγήθηκε ως πρόβατο επί σφαγή σε μια μάχη με επαγγελματίες – απόφοιτους των σχολών του reality επιβίωσης που έχει στήσει ο παραγωγός από τη μία έως την άλλη άκρη της τουρκικής επικράτειας… Οι δικοί μας φωστήρες ασχολούνται γιατί η μετάδοση του αγώνα συνέπεσε με την επέτειο της Γενοκτονίας των Ποντίων! Ξεφτιλίζοντας κάθε έννοια σοβαρότητας!

Αντίστοιχα όμως συνέβη, όσο και να ακούγεται παράξενο, ακόμη και με τους πανηγυρισμούς για τη νίκη του Ολυμπιακού! Κατηγορήθηκε ο κόσμος που πανηγύρισε και χάρηκε, ενώ δεν θα έπρεπε γιατί έχουμε μνημόνια και μια ημέρα πριν ψηφίστηκαν τα νέα μέτρα στη Βουλή! Εδώ είναι που λες Κιμ πάτα το!

Είναι προνόμιο της ελληνικής φυλής όμως, να μπερδεύει τις βούρτσες με τις π@@@@@ς!
Το λέει καλύτερα όμως με το δικό του αυθεντικό τρόπο ο παρουσιαστής του παιχνιδιού Σάκης Τανιμανίδης ως βέρος πόντιος με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα γράφοντας μεταξύ άλλων, «Μην προσπαθήσετε να δώσετε μια τραγική σημασία σε ένα ασήμαντο γεγονός… θα αδικήσετε τους 353.000 νεκρούς που χάθηκαν στα ιερά εκείνα χώματα του Πόντου»...

enimerosi24.gr