6 Ιουν 2017

ΚΩΣΤΑ ακομα και ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ειχε 1 ΙΟΥΔΑ και 11 μαθητες ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΩΣΤΑ φαινεται οτι ειχες μονο ΙΟΥΔΕΣ γυρω σου....ΤΕΡΜΑ τωρα η ασυλια απο τον ΦΩΝΑΚΛΑ στους δηθεν ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΥΣ.

ΤΕΡΜΑ τωρα τα ψηφακια απο τους αγνους ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΥΣ.....ΕΧΕΤΕ χασει το μετρο τον δρομο και την αποστολη σας..ΤΩΡΑ μονο καρπαζιες θα εχετε... ΕΚΑΝΕ  ο πυραυλος καριερα ελεω πεθερου....που ηταν γραμματεας του υπουργικου συμβουλιου της κυβερνησης ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.....


Επειδή σήμερα το πρωί ο Γιώργος Κουμουτσάκος, μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Τράγκα στο ράδιο Παραπολιτικά 90,1 ισχυρίστηκε πως δεν υπέπεσε στην αντίληψη του η συμβολή του εξωτερικού

παράγοντα στην πτώση του Κώστα Καραμανλή, ως Πυρήνας Υποστηρικτών Κώστα Καραμανλή, ενημερώνουμε τόσο αυτόν, όσο και τους φίλους της σελίδας μας πως εντός των ημερών θα παραλάβει με Courier από μας, όλα τα στοιχεία που βρίσκονται στην κατοχή μας, τα οποία αποδεικνύουν ακριβώς το αντίθετο απ΄αυτό που ισχυρίζεται δημόσια ο ίδιος.
Μάλιστα, θα δημοσιεύσουμε μέσα από τη σελίδα μας και την απόδειξη αποστολής.
Βεβαίως από εκεί και έπειτα ο Γιώργος Κουμουτσάκος οφείλει να τα μελετήσει και να βγει επίσημα να απαντήσει.
Δεν θα ανεχθούμε, άνθρωποι που χρησιμοποίησαν το όνομα του Κώστα Καραμανλή ως εφαλτήριο για την πολιτική τους καριέρα, να βγαίνουν και να ισχυρίζονται ανακρίβειες, πουλώντας υποταγή και αγοράζοντας νέες καριέρες.


Της μόδας πλέον είναι οι χαφιέδες και οι δοσίλογοι να κυκλοφορούν χωρίς κουκούλα και να επιδιώκουν με κάθε τρόπο να προστεθεί το όνομα τους, με επίσημο τρόπο μάλιστα, στον μακρύ κατάλογο των υποτακτικών του εξωτερικού παράγοντα που λυμαίνεται τον τόπο.
Ίσως αυτό να είναι και απόρροια ενός άτυπου ανταγωνισμού, διότι ξαφνικά μας προέκυψαν πολλοί πρόθυμοι σφουγγοκωλάριοι της Μέρκελ και του Σόιμπλε, οπότε βάση του πνεύματος της ελεύθερης αγοράς, του ανταγωνισμού και της αποδοτικότητας, η κάλυψη των οργανικών θέσεων, η στελέχωση της Γ.Γ των ρουφιάνων, θα είναι κυριολεκτικά μια σκληρή μάχη, στην οποία θα πέσουν κορμιά.
Και ο Γιώργος Κουμουτσάκος δείχνει πως έχει τα απετούμενα μόρια, έπειτα και από την τελευταία τοποθέτηση του, που είχε ως αποτέλεσμα να εξεγείρει όλες τις Μακεδονικές Ενώσεις.
 Μάλλον έφτασε η ώρα να ανακοινώσουμε από τη Νέα Δημοκρατία, τη δική μας Ρεπούση.