13 Ιουν 2017

Μαζέψτε τους! Μπαλάφας: "Μια στραβή" ο θάνατος του 11χρονου Μάριου!ΑΔΩΝΙΣ :Σκαγια στον αερα και επεφταν κατω..και τραυματισαν!!

Η τραγικοτητα της ΕΛΛΑΔΑΣ ειναι οτι αυτην την εποχη εκλεγμενοι βουλευτες ειναι οτι πιο χειροτερο κυκλοφορει στην κοινωνια....
Η κριση ανεδειξε ολα τα σκατα και βγηκαν στην επιφανεια...
ΔΕΙΤΕ 2 χαρακτηριστικα παραδειγματα...

1ο ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ για την υποθεση της ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ......Ο αντιπροεδρος της Ν.Δ τι ελεγε..
Απάντηση στο χρήστη 
σκάγια στον αέρα που στην πτώση πέτυχαν και τραυμάτισαν κάποιους ελαφρά. Τί το περίεργο βλέπετε;
    2ο ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ σημερινο ο ΜΠΑΛΑΦΑΣ υπουργος λεει τα εξης.
    Εχοντας χάσει κάθε μέτρο και προφανώς χωρίς συναίσθηση των όσων λέει ο υφυπουργός Μετανάστευσης Γιάννης Μπαλάφας όταν ρωτήθηκε σε εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ για το τραγικό περιστατικό με τον θάνατο του 11χρονου μαθητή κατά τη διάρκεια της σχολικής γιορτής για το τέλος της σχολικής χρονιάς μέσα στην αυλή του σχολείου του έπλεξε το εγκώμιο του Νίκου Τόσκα και έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίσει «μια στραβή» την δολοφονία ενός παιδιού!
    «Δεν είμαι ειδικός σε θέματα ασφάλειας και Προστασίας του Πολίτη, νομίζω όμως ότι τα τελευταία χρόνια και από τα στοιχεία τα οποία επανειλημμένα με διάφορες αφορμές έχει παρουσιάσει στη Βουλή ο κ.Τόσκας δείχνει όχι μία έξαρση της εγκληματικότητας και μια αντιμετώπιση της παραβατικότητας-εγκληματικότητας με έναν σχετικά αποτελεσματικό τρόπο» είπε.
    Και στην συνέχεια είπε το εξής τραγικό:
     «Αυτό δεν αναιρεί ή δεν μπορεί να εμποδίσει ή δεν αποκλείει το γεγονός να έχουμε μία ας το πούμε λαϊκά μια στραβή σαν αυτό που συνέβη στο Μενίδι».