21 Ιουν 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ- Στο παρά 1 της κατάρριψης – Αερομαχίες Νατοϊκών και ρωσικών μαχητικών γύρω από το αεροσκάφος του Ρώσου Υπουργού Άμυνας, Σ.Σοϊγκού – Αποκλειστικό βίντεο

Ξέφυγε η κατάσταση  στην Βαλτική και το ΝΑΤΟ ψάχνεται για πόλεμο.
Πριν λίγο μαχητικό  αεροσκάφος F-16 του ΝΑΤΟ προσπάθησαν να ...
προσεγγίσουν  το αεροσκάφος του Ρώσου  Υπουργού  Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού  πάνω τα διεθνή  ύδατα της Βαλτικής Θάλασσας, αλλά  ρωσικό μαχητικό  αεροσκάφος  Su-27, το έδιωξε…
Το  αεροσκάφος  του ΝΑΤΟ προσπάθησε με εντελώς προκλητικό τρόπο να προσεγγίσει   το αεροσκάφος του Σοϊγκού, αλλά ανάμεσα σε αυτόν πετούσε ένα ρωσικό μαχητικό Su-27.
Ο Ρώσος πιλότος με απόλυτη ψυχραιμία γύρισε απειλητικά προς στο νατοϊκό αεροσκάφος και  « κούνησε»  τα φτερά απειλητικά  ότι θα εκτοξεύσει πύραυλο αέρος -αέρος  και έτσι  το F-16 αποσύρθηκε με την «ουρά στα σκέλια».
Ο Σ.Σοϊγκού μετέβαινε αεροπορικώς στο στο Καλίνινγκραντ όπου θα   πραγματοποιούσε  επίσκεψη του στρατιωτικού κολεγίου για τα θέματα ασφάλειας στη δυτική στρατηγική περιφέρεια .


Χθες είχαμε εμπλοκή ρωσικού αεροσκάφους  Su-27 το οποίο παρακολουθούσε πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα το αμερικανικό κατασκοπευτικό αεροσκάφος RC-135.
Αμυντικοί αναλυτές τονίζουν ότι το «ατύχημα » με τέτοια κίνηση στον αέρα ανάμεσα σε ΝΑΤΟ και Ρωσία είναι πιο πιθανό από ποτέ και όλα τα ενδεχόμενα στην συνέχεια θα είναι ανοικτά για οτιδήποτε.
Περισσότερες λεπτομέρειες σε λίγο.
http://www.pentapostagma.gr