17 Ιουν 2017

ΈΦΥΓΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ 30ΧΡΟΝΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΤΟΥ! ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥ! ΤΟ ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΧΕΛΜΟΥΤ ΚΟΛ ΠΟΥ ΕΝΩΣΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΥΠΗΡΞΕ ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ!

Με τον Χελμουτ Κολ έφυγε από χθες το απόγευμα και ο τελευταίος μεγάλος ηγέτης της Ευρώπης!
Η Ευρώπη έμεινε ορφανή!
Την θέση των ηγετών έχουν πάρει χαρτογιακάδες και πιόνια του οικονομικού κατεστημένου!

4,w=993,q=high,c=0.bild
Ο Κολ ένωσε την Γερμάνια, ένωσε την Ευρώπη!
Ταυτόχρονα, υπήρξε και εκείνος που άναψε το φυτίλι για τη διάλυση της ενωμένης Γιουγκοσλαβίας -εξέλιξη που προκάλεσε λουτρό αίματος…

Αυτά λίγο πολύ είναι γνωστά σε όλους2,w=993,q=high,c=0.bild (3)3,w=649,q=high,c=0.bild
Το makeleio.gr σήμερα θα αναφερθεί σε μια άλλη πτυχή του μεγάλου αυτού άνδρα!
Μέχρι και το τέλος του, ο πρώην καγκελάριος θα σταματήσει κάθε επικοινωνία με τα δυο του παιδιά και τα εγγόνια!
Ο μεγαλύτερος γιος του Βάλτερ θα πει χθες με δάκρυα στα μάτιαwalter-kol-735x4002,w=993,q=high,c=0.bild
«προσπάθησα μέχρι την τελευταία στιγμή η οικογένεια μας να ενωθεί. Τα εγγόνια του αλλά και τα παιδιά του πονούσαν όλο αυτό το διάστημα που ο πατέρας μου με είχε διαγράψει».Helmut-Kohl-mit-Familie-am-Wolfgangsee
Ο γιος του πρώην Γερμανού καγκελάριου της Γερμανίας, Χέλμουτ Κολ, πριν από έναν χρόνο σε συνέντευξη του επέρριψε σημαντική ευθύνη στη σημερινή καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ για τον θάνατο της μητέρας του πριν από 16 χρόνια.Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Zeit Magazin», ο Βάλτερ Κολ κατηγορεί τη Μέρκελ ότι αύξησε την πίεση στην οικογένειά του για πολιτικούς λόγους, αν και γνώριζε για την αρρώστια της μητέρας του, Ανελόρε. «Για εμένα, η κυρία Μέρκελ έχει ένα όχι ασήμαντο μερίδιο στον θάνατο της μητέρας μου», δήλωσε χαρακτηριστικά. Η Ανελόρε Κολ έπασχε από μία βαριά αλλεργία στο φως και το 2001 αυτοκτόνησε.
Ο 53χρονος σήμερα Βάλτερ Κολ θα πει στην ίδια την συνέντευξη ότι ποτέ ο πατέρας του, δεν κατάφερε να να δημιουργήσει μια στοργική σχέση με τα παιδιά! Χαρακτηριστικά θα πει, «δεν τον θυμάμαι ποτέ να είχε παίξει μαζί μας»
Το τέλος της πολιτικής του καριέρας υπήρξε λιγότερο λαμπρό, καθώς αμαυρώθηκε από ένα σκάνδαλο με μαύρα ταμεία για την χρηματοδότηση του κόμματός του.
FKM17 - 19971114 - MAINZ, GERMANY : (FILES) A file photo dated 14 November 1997 of former German chancellor Helmut Kohl (R) with his wife Hannelore during a ball in Mainz. Hannelore Kohl, 68, was found dead 05 July 2001 at the Kohls home in Ludwigshafen, close to Frankfurt.   EPA PHOTO            DPA FILES/GERO BRELOER
FKM17 – 19971114 – MAINZ, GERMANY : (FILES) A file photo dated 14 November 1997 of former German chancellor Helmut Kohl (R) with his wife Hannelore during a ball in Mainz. Hannelore Kohl, 68, was found dead 05 July 2001 at the Kohls home in Ludwigshafen, close to Frankfurt.
EPA PHOTO DPA FILES/GERO BRELOER

Η τότε γυναίκα του Χάνελορε, που υπέφερε από μια ανίατη και οδυνηρή αλλεργική δερματοπάθεια, που της προκαλούσε το ηλιακό φως, αναγκάζοντάς την να μένει διαρκώς κλεισμένη μέσα, δεν θα αντέξει να τον βλέπει «πεσμένο στο έδαφος». Για πρώτη φορά θα αποφασίσει να αφήσει μόνο του τον άνδρα της ζωής. «Η απελπιστική κατάσταση της υγείας της την ώθησε στην απόφαση να θέσει τέλος στη ζωή της»
2,w=993,q=high,c=0.bild (2)
Μετα την αυτοκτονία της πρώτης του συζύγου ο Κολ θα παντρευτεί την 30χρονη Μάικα Κολ Ρίχτερ . Θα είναι μοιραία γυναικά που θα τον απομονώσει από την οικογένεια του.
2,w=993,q=high,c=0.bild (1)728823530

Μαζί την ο γερόλυκος θα «νιώσει» και πάλι! Mαζι της ο Κολ θα κάνει αυτό που σπάνια κάνει δημόσια, θα χαμογελάει!
Η ίδια θα μείνει δίπλα του ακόμα και σε πολύ δύσκολες στιγμές! Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Είχε καθηλωθεί σε αναπηρική καρέκλα από το 2008, όταν έπεσε και έπαθε εγκεφαλικό, ενώ είχε επίσης κάνει εγχείρηση καρδιάς το 2012. Η 30χρονη δεν θα τον αφήσει ποτέ μόνο του, θα είναι διαρκώς δίπλα του και θα τον φροντίζει!
Το τέλος…ενός μεγάλου
μακελειο