18 Ιουν 2017

Την εχει ψωνισει ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ....φτιαχνει εξοχικο με 300 δωμάτια!

Μετά από το μέγαρο στην Άγκυρα που προκάλεσε αντιδράσεις εντός αλλά και εκτός Τουρκίας, ο Ερντογάν αποκτά κι ένα καλοκαιρινό σπίτι. Ένα εξοχικό που λέμε στην Ελλάδα. Το οποίο θα ΄χει 300 δωμάτια!!!

Όπως γράφουν τα tourkikanea.gr “ο βουλευτής Ακίν Ουστουντάγ του κόμματος CHP, δήλωσε πως στην περιοχή Γκιόκοβα του χωριού Οτλούκ της Μαρμαρίδας άρχισε η κατασκευή ενός “καλοκαιρινού μεγάρου” για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Πρόσθεσε πως η κατασκευή αυτή  δεν είναι νόμιμη.
Ο Ουστουντάγ υποστηρίζει  πως στην θέση του σπιτιού του Τουργκούτ Οζάλ, κατασκευάζεται ένα κατάλυμα με 300 δωμάτια και με τείχη τα οποία διακρίνονται από το διάστημα. Ο Ουστουντάγ υποστήριξε ότι στην περιοχή που κατασκευάζεται το οίκημα δεν επιτρέπεται η δόμηση.
Ο Ουστουντάγ δικαίως ρωτά: “Μα τι θα το κάνεις 300 δωματίων καλοκαιρινό σπίτι ;  Θα βάζεις μήπως να κάνουν διακοπές εκεί όλη η δυναστεία σου ή μήπως θα κάνουν διακοπές εκεί οι πρίγκιπες του Κατάρ με τα πολλά παιδιά; Η μεγάλη προβλήτα για ποιόν γίνεται; Μήπως θα αγκυροβολήσουν εκεί οι πλούσιοι Άραβες σεΐχηδες του Κατάρ;”
http://www.militaire.gr