29 Ιουν 2017

“Βόμβα” στην Εξεταστική: Συναλλαγές με το Ερρίκος Ντυνάν είχε ο αδελφός του Άδωνη Γεωργιάδη, την περίοδο που εκείνος ήταν υπουργός! (έγγραφο)

Στην Επιτροπή έφτασε μηχανογραφημένος κατάλογος με τους προμηθευτές του Ντυνάν, αλλά και κατάλογος για τις αποζημιώσεις σε μέλη του Δ.Σ. από το 2006 έως το 2014. Ανάμεσα σε αυτούς και οι
εκδόσεις Γεωργιάδη του αδελφού του αντιπροέδρου της ΝΔ και τέως υπουργού Υγείας.
Ανάμεσα στις συναλλασσόμενες εταιρίες εντοπίζονται ΜΜΕ, αλλά και το όνομα «Γεωργιάδης Αθ. Λεωνίδας», του αδελφού του αντιπροέδρου της ΝΔ και τέως υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη. Οι συναλλαγές φέρονται να έγιναν τα έτη 2013 – 2014, επί υπουργείας Γεωργιάδη. Άδιευκρίνιστο παραμένει … τι είδους συναλλαγές είχε, με το Νοσηλευτικο Ιδρυμα, ένας εκδοτικός Οίκος συγγραμάτων! Μάλιστα την περίοδο που ο αδελφός του ιδιοκτητη ήταν ο πολιτικός προιστάμενος του Ερρικος Ντυνάν, και εξέχων μέλος της τότε κυβέρνησης, ενώ το Ιδρυμα ήταν ήδη με το ενα πόδι στον γκρεμό της χρεοκοπίας…«Γεωργιάδης Αθ. Λεωνίδας» αναγράφεται στον κατάλογο του «Ερρίκος Ντυνάν» μαζί με την περιοχή που έχει έδρα η επιχείρηση, όπως επίσης σημειώνεται το ΑΦΜ και το τηλέφωνο της εταιρίας «ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ».
Στον κατάλογο, όπως επισήμανε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννης Γκιόλας, δεν αναγράφονται ούτε τα ποσά, ούτε το είδος της συναλλαγής προκειμένου να διαλευκανθεί πλήρως το τι είδους υπηρεσίες παρασχέθηκαν στο Ερρίκος Ντυνάν από τις εκδόσεις Γεωργιάδη.