17 Ιουν 2017

Λιποθυμούσαν ο ένας μετά τον άλλο...



...οι στρατιώτες στα γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ

Βίντεο...

Όχι ένας, όχι δυο, τουλάχιστον πέντε στρατιώτες της βασιλικής φρουράς

λιποθύμησαν σήμερα κατά τις εκδηλώσεις για τον...
εορτασμό των γενεθλίων της Βασίλισσας Ελισάβετ. 

Οι εορτασμοί έγιναν κανονικά και παρά την τραγωδία του Grenfell Tower - κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις πολιτών - αλλά υπό τις πρωτοφανείς θερμοκρασίες για την εποχή που καταγράφονται στη Βρετανία. 

Η θερμοκρασία φτάνει ακόμη και τους 30 βαθμούς ενώ πολύ υψηλά είναι τα επίπεδα της υγρασίας. Σημειώνεται ότι η στολή των στρατιωτών της βρετανικής φρουράς είναι πολύ βαριά με αποτέλεσμα ορισμένοι άντρες να μην αντέξουν την αποπνικτική ατμόσφαιρα και την ορθοστασία και να καταρρεύσουν. 

Επισήμως, ο εκπρόσωπος του Παλατιού δεν επιβεβαίωσε το νούμερο, δήλωσε ωστόσο, ότι ένας αριθμός στρατιωτών όντως έχασε τις αισθήσεις τους, εξαιτίας των καιρικών συνθηκών.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ γεννήθηκε στις 21 Απριλίου και είναι 91 ετών. Γιορτάζει τα γενέθλιά της δύο φορές κάθε χρόνο. Τη μία στην πραγματική ημερομηνία της γενέθλιας μέρας της και τη δεύτερη σε ημερομηνία που ορίζεται για το κοινό και παραδοσιακά είναι ένα Σάββατο μέσα στον Ιούνιο. 

Σε μήνυμά της νωρίτερα η βασίλισσα Ελισάβετ δήλωσε: «Το Ηνωμένο Βασίλειο δοκιμάζεται αλλά είναι αποφασισμένο να αντιμετωπίσει τις αντιξοότητες. Ενωμένοι στη θλίψη μας, είμαστε εξίσου αποφασισμένοι, χωρίς φόβο ή μεροληψία, να στηρίξουμε όλους αυτούς που ξανακτίζουν τη ζωή τους, η οποία τόσο φρικιαστικά επλήγη από τον τραυματισμό και την απώλεια»...



πηγή tvxs.gr