5 Ιουν 2017

Το απαγορευμένο ΒΙΝΤΕΟ που θέλει να εξαφανίσει ο ΣΚΑΪ για τις σχέσεις Αλαφούζου με Μητσοτάκη - Δείτε το

Τον Οκτώβριο του 1993 ο Αριστείδης Αλαφούζος παραχωρεί συνέντευξη στην δημοσιογράφο των «Νέων» Τζώρτζια Κοντράρου. Η εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου αργότερα είχε αποκαλύψει τα ηχητικά ντοκουμέντα..
που τότε δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας. Ο Αριστείδης Αλαφούζος περιγράφει τη γνωριμία του με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Όπως θα τον ακούσετε να λέει, πήγε μαζί με τον Αντώνη Σαμαρά να γνωρίσει τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη στο γραφείο του.
Στη συνέχεια ο Αριστείδης Αλαφούζος περιγράφει πώς χάλασαν οι σχέσεις του με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Αιτία τα «χρηματοδοτικά» όπως αναφέρει ίδιος. 
«Ο Μητσοτάκης ζητούσε συνεχώς λεφτά»
Στο ΒΙΝΤΕΟ που θα ακολουθήσει θα ακούσετε τον Αριστείδη Αλαφούζο να λέει ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης μετά τις εκλογές ζητούσε μικροποσά. Στο σημείο αυτό παρεμβαίνει ο Γιάννης Αλαφούζος και του ζητά να διευκρινίσει τι εννοεί με το «μικροποσά».Ο Αριστείδης Αλαφούζος απαντά ότι τα μικροποσά ήταν συνήθως 30 εκατομμύρια δραχμές. Αργότερα κατάλαβε ότι τα ποσά αυτά που διέθετε στον κ. Μητσοτάκη δεν πήγαιναν σε τόσο θεμιτούς σκοπούς.
Σήμερα ο Αριστείδης Αλαφούζος και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δεν βρίσκονται στη ζωή. Ο ΣΚΑ, ωστόσο, έχει αναλάβει εργολαβικά τη στήριξη του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και την αγιογράφηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Είναι φυσικό λοιπόν το ΒΙΝΤΕΟ που θα δείτε παρακάτω να θέλουν να το εξαφανίσουν στο συγκρότημα του Φαλήρου. 
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί 
από avgerinosx