22 Ιουν 2017

Επίθεση σε περιπολικό της Αστυνομίας για να απελευθερωθεί κρατούμενος - Οπου φύγει-φύγει οι αστυνομικοί!

Ήταν 11:20 το πρωί περιπολικό από το αστυνομικό τμήμα Μαρκοπούλου που μετέφερε έναν παράνομο μετανάστη από το Μπαγκλαντές ο οποίος είχε συλληφθεί για εμπόριο λαθραίων αντικειμένων,  βρέθηκε στην περιοχή με προορισμό τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Εκεί του είχαν στήσει ενέδρα 20 άτομα, άγνωστης εθνικότητας και μόλις σταμάτησε σε ένα φανάρι, επιτέθηκαν από παντού στο πλήρωμα. Κτύπησαν το αυτοκίνητο με σιδερένιους λοστούς, μαδέρια κλπ, και επιχείρησαν να απελευθερώσουν τον αλλοδαπό κρατούμενο!
Εδωσαν σήμα στο κέντρο ότι δέχονται επίθεση και εν συνεχεία κατάφεραν την τελευταία στιγμή να εγκαταλείψουν το περιπολικό, φυσικά δεν έκαναν χρήση των όπλων τους τα οποία είναι πλέον διακοσμητικά στους αστυνομικούς, παρά το γεγονός ότι βρίσκονταν σε άμυνα και κινδύνευε η ζωή τους.
Το αυτοκίνητο διαλύθηκε, αλλά τον Μπαγκλαντεσιανό δεν κατάφεραν να τον βγάλουν οι επιτιθέμενοι, καθώς οι πόρτες ήταν κλειδωμένες.
Επιχείρησαν να τον τραβήξουν από το παράθυρο, αλλά εκείνη την στιγμή έφτασαν τρεις μοτοσικλέτες της ομάδας ΔΙΑΣ και οι επιτιθέμενοι απαγκιστρώθηκαν στα γύρω στενά
Παρα το πρωτοφανές γεγονός, δεν έχει συλληφθεί κανείς...
- See more at: http://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/607538_epithesi-se-peripoliko-tis-astynomias-gia-na#sthash.mNOEnBZj.dpuf