9 Ιουν 2017

ΕΙΝΑΙ ολοι τους ΑΝΙΚΑΝΟΙ......ΔΕΝ γνωριζουν πως μπορει να φερουν χρηματα και τουρισμο στην ΕΛΛΑΔΑ

Να μας χαιρομαστε! Μια ζωη τα ιδια...βαζουμε τα χερια μας και βγαζουμε τα ματια μας. Και οταν λες στους ιθυνοντες, θελετε να σας πω (δωρεαν μαλιστα) μερικα πραγματα για την εξαγωγη του ελληνικου πολιτισμου, σε κοιτουν σαν να σου λενε...
"τι μου λες τωρα, ποιος νοιαζεται για αυτο;". Μου εχει συμβει προσφατα με πρωην Υπουργο...
Επί του πιεστηρίου! Δεν θα γυριστεί στην Ελλάδα το σήκουελ του ΜΑΜΑ ΜΙΑ! Απόλυτα έγκυρες πηγές από στούντιο στο Χόλιγουντ με πληροφορούν, ότι οι παραγωγοί του σήκουελ του πρώτου ΜΑΜΑ ΜΙΑ (2008), προυπολογισμού $52 εκατομυρίων, το οποίο πλημμύρισε τα ταμεία παγκοσμίως με $ 610 εκατομμύρια εισπράξεις, είχε γυριστεί το 2008 στην Σκόπελο, Μαγνησία (γύρω από το Πήλιο) κ απέφερε τεράστια οικονομικά κλπ. ωφέλη στον ελληνικό τουρισμό στο νησί κ τις γύρω περιοχές επέλεξαν την ΚΡΟΑΤΙΑ και τις ακτές της για τα γυρίσματα του σήκουελ της ταινίας με το ίδιο καστ, Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth, Stellan Skarsgard, Julie Walters and Christine Baranski. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα το 2018, 10 χρόνια μετα την πρώτη!
Γιατί επέλεξαν την Κροατία; Επειδή διαθέτει Γραφείο FILM COMMISSION που λειτουργεί κ εχουν νόμο που προσφέρει φοροαπαλλακτικά / εκπτωτικά κίνητρα σε κινηματογραφικούς παραγωγούς.... η Ελλάδα ακόμα έχει ένα προβληματικό κ ελλειπές νομοσχέδιο σε διαβούλευση!
Η PLAYTONE, η εταιρεία παραγωγής του Τομ Χανκς κάνει πάλι την παραγωγή!
Μια τεράστια απώλεια για τη χώρα (δωρεάν διαφήμιση κ προβολή σε εκατομμύρια θεατές παγκοσμίως, προσέλκυση τουριστών), οικονομική ζημιά για τα κινηματογραφικά συνεργεία κλπ.
Οι ιθύνοντες των υπεύθυνων Οργανισμών, του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΕΚΚ και του αρμόδιου γραφείου του FILM COMMISSSION κλπ. Υπουργείων έχουν χαθεί κυριολεκτικά στη μετάφραση... δεν ξέρουν κυριολεκτικά τι τους γίνεται, ψάχνουν να μάθουν τι κ πως να το κάνουν, παρά μόνο ξοδεύουν για άλλη μια φορά χωρίς λόγο κ αιτία τους πόρους του ΕΚΚ σε ταξιδάκια αναψυχής στο πρόσφατο Φεστιβάλ Καννών κ αλλού παραγοντίζοντας... τη δουλειά για την οποία πληρώνονται μόνο δεν κάνουν