15 Ιουν 2017

Εμείς θα σας πούμε γιατί βγήκε στη σύνταξη η Όλγα Τρέμη

Τη σύνταξη δεν την πήρα για να συνταξιοδοτηθώ, την πήρα για να μη μου τη φάει ο Τσίπρας. Ο μόνος λόγος που αποφάσισα να το κάνω τώρα, παρά το γεγονός ότι σας είπα πως παραμένω μάχιμη, είναι για να προλάβω τις δυσμενείς αλλαγές".

Ναι καλά διαβάσατε. Η Όλγα Τρέμη, μετά από χρόνια ολόκληρα στις αυλές των μεγαλοεπιχειρηματιών, φοβήθηκε ότι η "κακή Αριστερά" θα της φάει τη σύνταξη. 
Ας απαντήσουμε στο ερώτημα "Κατάλαβε τι δήλωσε η γυναίκα;". Η απάντηση είναι η εξής: "φυσικά και κατάλαβε". 
Η πάλαι ποτέ ακριβοπληρωμένη δημοσιογράφος απλά δεν έχει συναίσθηση σε ποια κοινωνία απευθύνεται. Τα πολλά χρήματα βλέπεται προκαλούν έλλειψη επαφής με την πραγματικότητα. Θα σας πούμε εμείς για ποιον λόγο βγήκε στη σύνταξη η Όλγα Τρέμη. Παρά το γεγονός ότι δηλώνει "ετοιμοπόλεμη", η αλήθεια είναι ότι κανένας δεν θα ήθελε σε τηλεοπτικό δελτίο ένα πρόσωπο που μόνο αρνητικά συναισθήματα προκαλεί στον ελληνικό λαό. Επίσης είναι άχρηστη πλέον στους καναλάρχες. Πέρασε η μπογιά της. Έκλεισε το Mega, δεν την πήρε κανείς και στο νέο Mega που στήνεται πάλι δεν την παίρνει κανένας. Κι ας παρακαλούσε πρόσφατα σε συνάντηση τον Βαρδινογιάννη, όπως μάθαμε.
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ
περιοδιστα