13 Ιουν 2017

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ειναι το απολυτο ΣΥΜΒΟΛΟ και Συνεχιζει να προκαλει η <ΒΑΣΙΛΩ> -συμβουλος του Πανου ΚΑΜΜΕΝΟΥ.......

Συνεχίζει να προκαλεί ο υπουργικός σύμβουλος, διορισμένος στο Υπουργείο ‘Αμυνας,  Βασ. Συριόπουλος, έμμισθο τρολάκι του Πάνου Καμμένου, με νέα ανάρτηση του στο facebook, που προσπαθεί χωρίς επιτυχία να ανασκευάσει μερικώς, τα όσα χυδαία διατύπωσε.
Ενώ κατηγόρησε για εθνικισμό και
ταλιμπανισμό όσους θεώρησαν προσβλητική πράξη την παραποίηση του εθνικού συμβόλου, την σημαία, αλλοιώνοντάς την με τα χρώματα των απανταχού πρωκτολάγνων ξεφωνημένων ομοφυλόφιλων και χαρακτηρίζει μειωτικά όλους τους διαφωνούντες "Κίτσο από τον Τύρναβο", "με κλειστά μυαλά", ποιός , αυτός, ο οπαδός των εκδηλώσεων του ανοικτού πρωκτού, κι ενώ στέλνει στον διάολο όσους ασχολούνται με το "γαμωfacebook" από το βιασμό του οποίου βιοπορίζεται, επανέρχεται.
Επανέρχεται κατόπιν πιέσεων κι αναφέρεται στον ατυχή χαρακτηρισμό "Κίτσος από τον Τύρναβο" ζητώντας γι αυτό συγνώμη, λες και ντρεπόμαστε ή θεωρούμε μειωτικό να καταγόμαστε από τον Τύρναβο ή την Καρδίτσα.

Για τους  χαρακτηρισμούς εθνικιστές, ταλιμπάν, την παραποίηση της σημαίας, κουβέντα το τρολάκι του Καμμένου.
Πληρώνει από το υστέρημα του ο Ελληνικός λαός για να υβρίζονται τα εθνικά σύμβολα του από τα τρολάκια των υπονόμων των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με την προστασία του προϊσταμένου τους υπουργού. 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ τι του καταγγελουν!!!!!!!!!!

ολο το κειμενο του Τζορμπαζακη

Ο Βασιλάκης παιδιά. Ο Βασιλάκης ο Συριόπουλος.
Ας αρχίσουμε:
Ο Βασιλάκης ο Συριόπουλος ήταν ένα ανεπαγγελτο αγοράκι. Εγώ το ανέβασα στον 6ο του Καμμένου στις εκλογές του 2012. Οι κολλητοί του τον άφησαν στην απέξω και έμεινε στο πεζοδρόμιο. Ο Πάμε Γερά και κάποιοι άλλοι λουστροι, εν καιρώ αυτοί....
Ο Βασιλάκης λοιπόν, έκανε αγώνα. Και την εποχή που φύγαμε από τον Καμμένο μετά το 2012-2013 αρχές, ερχόταν στις συναντήσεις μας δήθεν προβληματισμένος με την στάση του Καμμένου. Αλλά ο Βασιλάκης είχε άλλο σκοπό. Ρουφιανακι ήταν και πήγαινε μετά στον Πάνο και του ξερναγε ότι άκουγε. Χαφιές με λίγα λόγια.
Μετά, και όταν άρχισα εγώ να πρεσαρω και να ξεφτιλιζω τον Καμμένο στο Τουίτερ, μιλάμε εποχές 2013-2014 ο Βασιλάκης έφτιαξε καμία 10αρια Τρολ λογαριασμούς και με κάτι αλλά φασιστομουτρα, εν καιρώ αυτοί είπαμε, μου έκαναν επίθεση επί προσωπικού (μια μάντρα, αλλά λένε τώρα) με έβριζαν χυδαία χρησιμοποιούσαν υποτιμητικές εκφράσεις με συκοφάντησαν, μέχρι και τη μητέρα μου έβρισαν. Όχι, ο Βασιλάκης δεν την έβρισε τη μητέρα μου. Ο Βασιλάκης έκανε RT και FAV το κατακάθι τον Ιντζες που την έπιασε στο στόμα του. Και όλα αυτά επειδή σαν πιστά σκυλάκια του Καμμένου ακολουθούσαν τις εντολές του να κάνουν όποιον του κάνει ερωτήσεις , όποιον του ασκεί κρητική να σιωπά. Κοινώς ο Βασιλάκης εκτός από ρουφιάνος και χαφιές είναι και τραμπούκος.
Ο Βασιλάκης λοιπόν, έκανε αγώνα για τον Καμμένο. Έτρεξε, ρουφιανεψε, έκανε τον χαφιέ έκανε τραμπουκισμους. Παρήγαγε έργο. Και βέβαια, ο Καμμένος και πολύ σωστά, επιβραβευσαι την προσφορά του Βασιλάκη του Χαφιέ γιατί ΜΟΝΟ τέτοιους επιβραβεύει ο Καμμένος.
Βγαίνει σήμερα λοιπόν αυτός ο αργομισθος ξεφτιλισμενος δίχως τσίπα και χωρίς ούτε ίχνος ανδρισμού και κάνει την παρακάτω ανάρτηση. Α, σήμερα ο Βασιλάκης μασουλαει Μνημονιακα Ευρώ πεσμένος στα τέσσερα και γλείφει τα κόκκαλα από τις μπριζόλες που του πετάει ο Καμμένος ως πιστό Κομματόσκυλο. Είναι δηλαδή Σύμβουλος του. Τα ΦΕΚ διαθέσιμα σε όποιον θέλει.
Δεν είναι δηλαδή σήμερα μονο ο Βασιλάκης ο τρολακια, δεν είναι μονο ο Βασιλάκης ο Χαφιές και ο Βασιλάκης ο Τραμπούκος, είναι ο Τρολακιας Σύμβουλος του Καμμένου, είναι ο Χαφιές Σύμβουλος του Καμμένου, ο Ρουφιάνος Σύμβουλος του Καμμένου, ο Τραμπούκος Σύμβουλος του Καμμένου. Αυτά γιατί ο Βασιλάκης πρέπει να μπεί στο σωστό επίπεδο εκεί που οι κόποι και το γλειψε τον έφεραν. Στα σκατα.
Ο Βασιλάκης λοιπόν εκτός από Αντιμνημονιακος που ήταν μέχρι να λαδωθει το αντερακι του και γίνει Μνημονιακος έλεγε πως ήταν και Πατριώτης. Για την Ελλάδα, για την Σημαία, για τα ήθη τα έθιμα τις παραδόσεις. Για αυτά πάλευε ο Βασιλάκης . Έτσι έλεγε ο Βασιλάκης.
Σήμερα ο Βασιλάκης, όποιον εναντιώθηκε στην βεβυλωση του ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ τον αποκάλεσε ΦΑΣΙΣΤΑ. Τον αποκάλεσε στενόμυαλο. Ο Βασιλάκης ο Συριζαιος ο ανοιχτομυαλος ξέχασε πως γκαριζε στο Τουίτερ όταν από τα βιβλιάρια καταθέσεων ο Βενιζέλος έβγαλε την λέξη ΕΘΝΙΚΗ από την Τράπεζα Ελλάδος, ξέχασε πως ούρλιαζε όταν έβγαλαν το Εθνόσημο από τα πηλικια των ένστολων, και επειδή τα ξεχασε εδώ είμαι εγώ να του τα τρίψω στη μούρη.
Αν κουραστικές Βασιλάκη να κάνουμε διάλειμμα. Είσαι καλά; Πιες λίγο νερό και συνεχίζουμε.....
.......συνεχίζουμε.
Σήμερα ο Βασιλάκης είναι προοδευτικός. Έψαξε στο Γκουγλη και βρήκε ότι δεν παίζει ρόλο που έκαναν κουρελοπανο κάποιοι ψυχικά άρρωστοι κάποιοι που δεν θέλουν χώρα κάποιοι που δεν θέλουν Πατρίδα όπως απέδειξε για τον εαυτό του. Όμοιος ομοίω αεί πελάζει άλλωστε. Και έτσι ο Βασιλάκης εκτός απο Χαφιές Ρουφιάνος Τραμπούκος και Αργομισθος Μνημονιακος δουλακος έγινε Απατρης και Προδότης ένα ψυχανωμαλο υποκειμενο. Γιατί ΜΟΝΟ έτσι χαρακτηρίζεται κάποιος που ενώ ο Αρχηγός του από το Βήμα της Βουλής το 2011 έλεγε "Εδώ υπάρχει η Ελληνική σημαία" και "Δεν υπάρχουν περιθώρια για την Πατρίδα μου" δέχεται να γινεται σφουγγαροπανο η ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
Γιατί μόνο ΠΡΟΔΟΤΗΣ λέγεται αυτός που "κλαίει" για την Σημαία, για την Πατρίδα, για το ξεπουλημα, για τους πολίτες που υποφέρουν, ώστε να μπεί στη Βουλή και μετά τους αποκαλεί ΦΑΣΙΣΤΕΣ και "Κίτσο από τον Τύρναβο."
Ο Κίτσος από τον Τύρναβο είναι Πατριώτης Βασιλάκη.
Δεν είναι ΣΚΟΥΛΊΚΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ.
Αυτός που αντιδρά στην παραποίηση της ΣΗΜΑΙΑΣ είναι Πατριώτης Βασιλάκη. Δεν είναι ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ.
ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ.
Δεν γράφω άλλα Βασιλάκη. Δεν υπάρχει λόγος άλλωστε. Οι πάντες γνωρίζουν την ποιότητα σου.
Κάτι τελευταίο που δεν μπορώ να μην προσθέσω.
"Ασταδιαλα πια με το γαμωfacebook."; Νευρακια Βασιλάκη. Βλέπεις το τέλος να έρχεται ε; Χαχαχα
Εξαιτίας αυτού του "Γαμωfacebook" Βασιλάκη έγιναν οι ΑΝΕΛ, πηραν στο 12% και βρηκες χώρο να χωσεις το gayπροοδευτικο κωλαρακι σου και τώρα να μην πεινάς και να μην.....ζητιανευεις. Θυμάσαι Βασιλάκη; Μη βρίζεις το Facebook και το Τουίτερ Βασιλάκη. Μην τα φτύνεις γιατί εξ αιτίας τους ζεις. Να τα σέβεσαι.
Αλλά εκτός απο ΧΑΦΙΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ και ΠΡΟΔΟΤΗΣ είσαι και ένα ΑΧΑΡΙΣΤΟ ΤΟΜΑΡΙ και δεν σέβεσαι τίποτα. Εδώ δεν σέβεσαι τους ανθρώπους θα σεβαστείς το μέσο;
Γραψτο Βασιλάκη.
Το Facebook σας γέννησε ΑΥΤΟ θα σας τελειώσει.
Περαστικά.
ΥΓ
Μην νομίζεις ότι προκαλείς μίσος. Αηδεια προκαλείς και εμετό. Αυτά για να μην νομίζεις ότι έχεις και αξία.