30 Ιουν 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΑΠ.....ΠΡΕΠΕΙ καποιος να του κανει μηνυση για συκοφαντικη δυσφημιση.....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ τι δηλωσε σημερα στο συνεδριο της ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ο ΓΑΠ...


 “Με στοιχειώδη πολιτική συναίνεση το 2010, όταν η Ελλάδα βρέθηκε σε κατάσταση οικονομικού πολέμου,
ή έστω τον Οκτώβριο του 2011 με τη Συμφωνία των Βρυξελλών και το δημοψήφισμα, η Ελλάδα σήμερα θα είχε περάσει προ πολλού τον κάβο. Οι Έλληνες θα είχαν γλυτώσει πολλά. Χρόνια σε χάσιμο χρόνου. Δισεκατομμύρια σε επιβαρύνσεις.
Και σήμερα μαθαίνουμε από τον Ρέγκλινγκ ότι η δήθεν διαπραγμάτευση του 2015 κόστισε τον ελληνικό λαό άλλα 100 δισ. Απαιτείται λοιπόν εθνική συνεννόηση και συναίνεση. Προσοχή, όμως. Συναίνεση για να αλλάξουμε τα πράγματα προς το καλύτερο. Όχι συναίνεση για να μείνουμε στα ίδια. Όχι για να γυρίσουμε πίσω.
Τι εννοει το παιντι??
Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ το 2009 καλουσε τον ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ σε ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ και αυτος ελεγε ψεμματα στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ οτι χρηματα ΥΠΑΡΧΟΥΝ και χρειαζονται εκλογες ,ελεγε ψεμματα για να κερδισει τις εκλογες?
ΟΜΟΛΟΓΕΙ οτι σε ενα χρονο κατορθωσε να χρεοκοπησει την ΕΛΛΑΔΑ απο το 2009 εως το 2010 ?
ΠΟΤΕ χρειαζοταν η εθνικη συναινεση 2009 η το 2010.?
ΔΕΝ ειχε σαφη στοιχεια αυτο λεει?Η μολις εγινε πρωθυπουργος ειδε τα σωστα στοιχεια μαζι με τον ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΡΕΠΕΙ ενας υπουργος της κυβερνησης ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ που δεν ειναι σημερα βουλευτης για να μην θεωρει πολιτικη διωξη,(επισης ο ΓΑΠ δεν ειναι σημερα βουλευτης και η διαδικασια ειναι ευκολη δεν θα περασει μεσα απο εξεταστικη της ΒΟΥΛΗΣ)να τον παει στα δικαστηρια να δουμε τι αλλο θα μας πει.......
Τι εννοει?


ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΙ ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ...Τετοιο ΔΩΡΟ δεν ειχαμε ποτε .