18 Ιουν 2017

Ρε τον Λουα-Λουα.....ΘΕΛΕΙ να πάρει ποδοσφαιρική ομάδα κι ο Λαυρεντιάδης...

  • Άλλο πάλι κι αυτό. Ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης ενδιαφέρεται για τα ποδοσφαιρικά πράγματα της Καβάλας! Υπάρχει φήμη, όπως γράφτηκε, ότι θα έρθει στην πόλη με αφορμή το....ενδιαφέρον αυτό και «επ’ ευκαιρία», για να ενημερωθεί για το εργοστάσιο λιπασμάτων που είναι ιδιοκτήτης. Νομίζω ότι πρέπει να αναφωνήσουμε, καρντάσια, το γνωστό σύνθημα: «Λαυρέντη θεέ, πάρε (και) την Π.Α.Ε.»!
  • Αφού «πρόκοψε» το εργοστάσιο λιπασμάτων, λοιπόν, ήρθε η ώρα, ο Λαυρέντης να «εκτοξεύσει» και το ποδόσφαιρο της Καβάλας, που μετά την εποχή του αείμνηστου Big Μακ, αναζητεί τον νέο «Μεσσία» του. Γιάννη Μπύρο και Ιβάν Σαββίδη τρέμετε! Έρχεται ο Λαυρεντιάδης στο ελληνικό ποδόσφαιρο!
  • Η Καβάλα, εκτός από τα λιπάσματα και τα πετρέλαια, παραμένει «γωνιακό μαγαζί» και στο ποδόσφαιρο, προσελκύοντας, κατά καιρούς, γνωστούς επιχειρηματίες και μη. Αν και βρισκόμαστε στα μέσα Ιουνίου (2017), μάλλον πρόκειται για «πρωταπριλιάτικο αστείο», αφού υπό τις παρούσες συνθήκες, δεν πιστεύω ότι ο Λαυρεντιάδης θέλει να βάλει στο κεφάλι του κι άλλο μπελά.
  • Εκτός από το ποδόσφαιρο, η Καβάλα έχει προσελκύσει το (μεγάλο) ενδιαφέρον και στον τομέα των ακινήτων (real estate). Οι βαλκάνιοι γείτονες μας, κυρίως οι Βούλγαροι και οι Τούρκοι, αγοράζουν συνέχεια ακίνητα στην πόλη, στο Παληό, στη Νέα Ηρακλείτσα, στη Νέα Πέραμο και βεβαίως στη Θάσο, την οποία λατρεύουν!
  • Είναι ζήτημα χρόνου, λένε οι επαγγελματίες της αγοράς ακινήτων στην Καβάλα, να γίνουν και επενδύσεις πολλών εκατομμυρίων ευρώ στον τομέα του τουρισμού. Μακάρι να ερχόντουσαν Έλληνες επιχειρηματίες, αλλά οι περισσότεροι προτιμούν τους «παραδοσιακούς» προορισμούς
  • Εμάς, πάντως, μας ενδιαφέρει να γίνουν επενδύσεις κι προέρχονται από το εξωτερικό. Δεν πιστεύω να «χαλούσε» κάποιον, να κατασκευαστούν δύο ακόμα «πεντάστερα» ξενοδοχεία στην πόλη της Καβάλας, ή να αναλάβει κάποιος επενδυτής την κατασκευή και διαχείριση της οργανωμένης μαρίνας (όχι των πλωτών προβλητών) στο λιμάνι της Καβάλας;
  • www.k-tipos.gr