19 Ιουν 2017

Τον ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ εν ψυχρώ! Πυροβόλησαν κάτω από το αυτί τον Βέλγο στο Νέο Κόσμο-Έχει σχέση με Τζιχαντιστές;

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει το θάνατο του 54χρονου Βέλγου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο παρκάκι που βρίσκεται πίσω από το ξενοδοχείο Intercontinental, κοντά στις εργατικές κατοικίες.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του αστυνομικού συντάκτη του Star, Βάιου Σύρρου, ο 54χρονος έχει ιταλικό όνομα, διέμενε στην Ισπανία και είναι βελγικής καταγωγής, όχι όμως μελαμψός.
Το θύμα πυροβολήθηκε κάτω από το αυτί με πιστόλι  μικρού διαμετρήματος, καθώς βρέθηκε βολίδα 32 χιλιοστών.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 54χρονος διέμενε σε ξενοδοχείο στο Σύνταγμα, ήταν μόνος του και είχε δηλώσει ότι είχε έρθει στην Αθήνα για διακοπές.
Η περιοχή που βρέθηκε ο νεκρός έχει μπει στο μικροσκόπιο της ΕΥΠ και άλλων κλιμακίων της αστυνομίας εδώ και αρκετό καιρό, καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι εκεί κινούνται άτομα που έχουν σχέση με ακραίες οργανώσεις στις παρυφές του Ισλαμικού Κράτους.
Για το λόγο αυτό οι αρχές πήραν τα δαχτυλικά αποτυπώματα του Βέλγου, τα οποία και εστάλησαν στη Europol και στην Ιντερπόλ, ώστε να διαπιστωθεί αν ο 54χρονος είναι όντως αυτός που δήλωνε ή είναι ακραίος μουσουλμάνος που κυκλοφορούσε με πλαστά στοιχεία. 
star.gr