12 Ιουν 2017

Ατελείωτο παραλήρημα Μπογδάνου για «πόρνες της επικοινωνίας» ακόμη και κατά του ΣΚΑΪ (ΒΙΝΤΕΟ)

Μεγάλες στιγμές σήμερα στον ΣΚΑΪ. Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος "αποκάλυψε" τη σκευωρία σε... βάρος του του ψευτοκινήματος "Παραιτηθείτε". Άρχισε να μιλάει για "πληρωμένα τρολς" του ΣΥΡΙΖΑ, για "φίλους του Καρανίκα", για "πόρνες της επικοινωνίας",
για "ψεύτικα προφίλς", που δήθεν συκοφαντούν το ψευτοκίνημα. Επιτέθηκε ο Μπογδάνος σε σάιτς, επιτέθηκε στην Αριστερά, σε εφημερίδες,  ανακάλυψε ακόμη (ήμαρτον) και τους λόγους για οποίους έφυγε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο Μανώλης Σφακιανάκης. Επιτέθηκε ακόμη και στον ΣΚΑΪ, επειδή μία εκπομπή έκανε πλάκα με το γραφικό ψευτοκίνημα. Και φυσικά ξεκαθάρισε ότι δεν έχει σχέση με τους "Παραιτηθείτε". 
Μα είναι δυνατόν να υπάρχει δημοσιογράφος (Αν θεωρείται δημοσιογράφος ο Μπογδάνος), που να ξοδεύει τηλεοπτικό χρόνο, περίπου 9 λεπτών, για να ασχολείται με τρολς και τους "Παραιτηθείτε". Και είναι δυνατόν να υπάρχει τηλεοπτικός σταθμός που πληρώνει αυτό το πρόσωπο για να αποκαλύπτει τις δήθεν σκευωρίες σε βάρος, δήθεν, ενός ψευτοκινήματος που θυμίζει τον θίασο όμοιο με εκείνον των γουνοφορεμένων κυριών της Δεξιάς που διαδήλωναν στο Κολωνάκι, υπό τις διαταγές του Καρατζαφέρη στις αρχές της δεκαετίας του 1980; Εκτός αν τον έχουν περιμαζέψει στον ΣΚΑΪ, τον Μπογδάνο, για το ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Αν είναι έτσι τότε άξιος ο μισθός του διασκεδαστή Μπογδάνου. Είναι καλύτερος και από κλόουν σε τσίρκο. Και ο ΣΚΑΪ είναι καλύτερος από τσίρκο. Σίγουρα.
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ με την απόλυτη παρακμή της ελληνικής τηλεόρασης. Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ με μεγάλες στιγμές της... ελληνικής λογοτεχνίας. Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ με το απίστευτο ντελίριο ενός Μπογδάνου. 
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

περιοδιστα