21 Ιουν 2017

Παχαίνει η καρύδα;

Ή αλλιώς, σαπίλα, ξεφτίλα και τεκίλα
Προφανώς και παχαίνει για να απαντήσουμε και στο ερώτημα του τίτλου, διότι έχει 354 θερμίδες, όσο δηλαδή και μια μερίδα παϊδάκια (αρνίσια)!
Βέβαια οι εναπομείναντες παίκτες στον Άγιο Δομίνικο, εκ των οποίων ορισμένοι έχουν πάρει κιλά, αντί να χάσουν… δεν πάχυναν από την καρύδα, αλλά κυρίως από τα έπαθλα που ειδικά το τελευταίο διάστημα έχουν ξεφύγει σε ποσότητα. Για παράδειγμα στο χθεσινό έπαθλο οι νικητές έφαγαν ο καθένας από δύο μπολ παγωτό, από μια γαβάθα σούσι και στο καπάκι μια μπριζόλα, με βραστές πατάτες (αυτό τους μάρανε)!
Δεν είναι περίεργο λοιπόν να βλέπει κανείς την Βαλαβάνη (δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ) ή τον κύπριο Μάριο Πρίαμο με κοιλούμπες! Για τον γιαλαντζί μισθοφόρο ούτε λόγος, ο άνθρωπος είναι βέβαιο ότι το έχει ρίξει στις μπύρες (και δεν το δείχνει η παραγωγή)!
Ευτυχώς λοιπόν που υπάρχει το Survivor και ξεχνιόμαστε, διότι το άλλο έργο στην πολιτικό – μιντιακή ζωή του τόπου είναι τραγωδία!
Προτιμότερες οι κωλοτούμπες δύο σμιλεμένων κορμιών όπως του Ντάνου και του Βασάλου στον Άγιο Δομίνικο, παρά τα πολιτικό επιχειρηματικά ματσαρίσματα και οι ξεφτιλισμένες κυβιστήσεις, με «μαύρα» έπαθλα και μπόλικο σανό που προσφέρουν απλόχερα στους πολίτες ως δήθεν ενημέρωση!
Η διαφθορά της πολιτικό επιχειρηματικής ελίτ της χώρας που ελέγχει και το μεγαλύτερο ποσοστό της ενημέρωσης, δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία του τόπου!
Η ξεφτίλα, πολιτικών, επιχειρηματιών, δημοσιογράφων σε εκτεταμένη πλέον κλίμακα και όχι μεμονωμένα… έχει παραμορφώσει και τις τελευταίες – ελάχιστες, ομορφιές που είχαν αφήσει άθιχτες τα μνημόνια!
http://www.enimerosi24.gr/