28.6.17

ΒΙΝΤΕΟ-ΞΕΝΕΡΩΜΑ! Ο Κυριάκος παρέα με την γνωστη μικρη λουλου και υβριστή της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, μας λέει ότι εκτιμάει τον ΜάρξΑστεία πράγματα και ανούσια... Από τη μια ο καραγκιόζης Χωμενίδης που αποθέωνε Παπανδρέου-Σημίτη(δείτε παρακάτω το βίντεο) και έβριζε τον Σαμαρά όταν δεν υπέγραφε το μνημόνιο ΓΑΠ ("αφού δεν βάζει την υπογραφή του ας βάλει το πουλί του" έγραφε) μ
έχρι που τον έβαλε στο εποπτικό Συμβούλιο της ΝΕΡΙΤ και άρχισε να τον γλείφει..κι απ' την άλλη η κλασική δουλικότητα των ΝΔιτών σε αριστερό περιβάλλον να το παίζουν αριστεροί... ο Μητσοτάκης είπε ότι εκτίμησε τον Μαρξ στο Χάρβαρντ και γέλασε και το παρδαλό κατσίκι... Κυριάκο την ψήφο δεξιών ζητάς και όχι μαρξιστών, εκτός αν μας θεωρείτε τόσο μαλ@κες και δεδομένους]

Δείτε πρώτα αυτό για να καταλάβετε πόσο ηλίθια είναι η "ελληνική διανόηση"


Διαβάστε και τι γράφει το iefimerida για την αστεία εκδήλωση

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για τα πάντα εκτός πολιτικής σε μία συνάντηση με τον συγγραφέα Χρήστο Χωμενίδη και τον δημοσιογράφο Μάκη Προβατά το βράδυ της Tρίτης στο κατάστημα Ρublic του Συντάγματος.

Χαλαρός, πιο προσιτός και χωρίς γραβάτα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεν δίστασε να πει ότι στη σημερινή εποχή ο πολιτικός είναι γυμνός. Μίλησε για τον Μάρξ, τα social media, τον ρόλο του ως γονιός.


Από την αρχή της συνάντησης ήταν φανερό ότι θα ακολουθούσε μία φιλική συζήτηση. Ζήτησε από τους συνομιλητές του να μιλούν στον ενικό, αποκαλύπτοντας ότι με τον Χρήστο Χωμενίδη ήταν «σχεδόν» συμμαθητές, αφού ο συγγραφέας είναι ενάμισι χρόνο μεγαλύτερός του.«Παλιά, είπε, ήμασταν εναντίον της φωτογράφισης μας από κάμερες στο δρόμο και τώρα με τις αναρτήσεις μας στο facebook αποκαλύπτουμε οι ίδιοι προσωπικές μας στιγμές. Είμαστε οι "μεγάλοι αδελφοί" του εαυτού μας», είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας για την επίδραση των social media στην καθημερινότητα.

«Η προσωπική ζωή των πολιτικών δε αποκαλύπτεται διαρκώς στα social media. Ο πολιτικός σήμερα είναι γυμνός»,τόνισε χαρακτηριστικά.Ο πρόεδρος της ΝΔ παραδέχθηκε ότι είναι εύκολο να εκλεγεί κανείς αν λέγεται «Μητσοτάκης», αποκάλυψε όμως ότι από τα 16 του χρόνια είχε αρχίσει να σκέφτεται την ενασχόλησή του με την πολιτική.

«Ποτέ οι γονείς μου δεν μου είπαν τι να διαβάσω» είπε μεταξύ άλλων ενώ αναφέρθηκε και στον πρώτο δίσκο που αγόρασε: «Pink Floyd. Wish you were here», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας και για την πρώτη του κινηματογραφική «εμμονή». «Είχα μαγευτεί από το Star Wars» είπε.Συγκρίνοντας το Χάρβαρντ με τα ελληνικά πανεπιστήμια είπε ότι στο σύστημα του αμερικανικού πανεπιστημίου είναι η πολυμάθεια, όχι η μονομέρεια: Για παράδειγμα αν και το αντικείμενό του ήταν οι πολιτικές επιστήμες έπρεπε υποχρεωτικά να πάρει και μαθήματα που δεν είχαν σχέση όπως η αστρονομία, για παράδειγμα.Εκεί ήρθε σε επαφή και με Το Κεφάλαιο του Μάρξ, τον οποίο και εκτίμησε ως ιστορικό και κοινωνιολόγο.

Μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στο ρόλο του ως γονιός. Ο πρόεδρος της ΝΔ συμβουλεύει τα παιδιά του να κάνουν αυτό που αγαπάνε και όχι αυτό που «πρέπει», γιατί πιστεύει ότι θα διαπρέψει στη ζωή του αυτός που κάνει ό,τι αγαπάει.Παράλληλα, διευκρίνισε ότι αυτό που τον ενοχλεί αυτό πολύ σήμερα είναι η απομόνωση που διαπιστώνει τόσο της οικονομικής, όσο και της ακαδημαϊκής ελίτ του τόπου- «είναι στον δικό τους κόσμο» είπε χαρακτηριστικά.