22.6.17

Μετά το φιάσκο των «παραιτηθείτε», βγαίνει ο Γεωργιάδης να μας πει ότι τη συγκέντρωση την έστησαν οι εξωγήινοι


   
Ο Άδωνις Γεωργιάδης με ανάρτησή του στο facebook αρνείται την οποιαδήποτε οργανωτική συμμετοχή του κόμματός του στο φιάσκο του Συντάγματος! 

Εσύ τον πιστεύεις; όλο το επιτελείο του
Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν στο Σύνταγμα. Και απ ότι φαίνεται ήταν μόνο αυτό!!! 
Η ανάρτηση – απολογία του καιροσκόπου Σαμαρικού Γεωργιάδη στο facebook όλα τα λεφτά: 

“Διαβάζω διάφορα σχόλια χθες, κυρίως χαιρέκακα για την χαμηλή προσέλευση στην συγκέντρωση των “Παραιτηθείτε” στο Σύνταγμα. Θα ήθελα λοιπόν να κάνω και γω μερικά σχόλια:
Πρώτον Συγχαρητήρια στους διοργανωτές. Νέοι άνθρωποι, άγνωστοι έως χθες μεταξύ τους, με τις δουλειές τους, τις υποχρεώσεις τους και τις ζωές τους αποφάσισαν να κινηθούν. Πέρασαν από την θεωρία στη δράση. Θέλει γενναιότητα και ψυχή.
Δεύτερον και εγώ θα επιθυμούσα 1.000.000 λαό στο Σύνταγμα αλλά ας είμαστε ρεαλιστές, μια ομάδα ανθρώπων χωρίς κανένα κόμμα, δηλ οργανωμένο μηχανισμό, σε μια στιγμή χωρίς ουσιαστικό διακύβευμα και μέσα στο καλοκαίρι μάζεψαν μερικές χιλιάδες. Λίγες προφανώς 3.000-5.000, αλλά όχι και τόσο λίγες τελικά. Χωρίς κεντρικό ομιλητή, χωρίς επαγγελματίες άρα και έμπειρους διαδηλωτές αλλά με καθημερινούς ανθρώπους που ήθελαν να δώσουν και έδωσαν το Παρών. Αν εξαιρέσουμε την περσινή συγκέντρωση των Παραιτηθείτε υπάρχει κάποια άλλη μεγαλύτερη συγκέντρωση από αυτήν κατά της Κυβερνήσεως Τσίπρα; όχι. Η ΛΑΕ με όλους τους πρώην ΣΥΡΙΖΑ, με πρώην Υπουργούς και βουλευτές και ανθρώπους που οι διαδηλώσεις είναι η δεύτερη τους φύση, όσες φορές προσπάθησε να κάνει συγκέντρωση δεν είχε ούτε τους μισούς.
Τρίτον ναι χάρηκε η Κυβέρνηση που δεν είχε την επιτυχία που κάποιοι θα ήθελαν αλλά από την άλλη για μια ακόμη φορά αναγκάστηκαν να ασχοληθούν. Τρόμαξαν διότι οι ίδιοι ξέρουν ότι οι πρώτες συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και οι Αγανακτισμένοι είχα τόσους ή και πολύ λιγότερους αλλά με πίστη και επιμονή ξαφνικά ο κόσμος κινητοποιήθηκε. Άρα δεν χρειάζεται απογοήτευση. Η Κυβέρνηση δεν θα πέσει τόσο εύκολα όσο κάποιοι νομίζουν αλλά ούτε θα μείνει για πάντα όπως νομίζουν κάποιοι άλλοι.
Τέλος κρατήστε την όρεξη σας για την μέρα που θα έχει έρθει η ώρα για μια πραγματικά μεγάλη Συγκέντρωση. Θα είναι η μέρα που ο Επόμενος Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όχι απλώς ως Πρόεδρος της ΝΔ αλλά ως ο ηγέτης της μοναδικής μας ελπίδας για το μέλλον, ως ηγέτης όλων των Ελλήνων, θα μας το ζητήσει και τότε θα μετρηθούμε και θα κοπούν τα γελάκια των Συριζαιων….μην ακούσω τότε από κανέναν ότι δεν θέλουν κόμματα κλπ διότι σήμερα πολλοί κατάλαβαν ότι η ΝΔ ειδικά χρειάζεται για να οργανωθεί κάτι πραγματικά μεγάλο, διότι έτσι δουλεύουν οι Κοινοβουλευτικές Δημοκρατίες, δια των κομμάτων.
ΥΓ: να θυμάστε ότι όλοι αυτοί που σας ειρωνεύονται σήμερα από τον ΣΥΡΙΖΑ, επι δεκαετίες πήγαιναν σε συγκεντρώσεις των 200 άντε 500 ατόμων. Δεν σταμάτησαν και δεν απογοητεύτηκαν όμως. Εδώ μιλάμε για τις ζωές μας και για τις ζωές των παιδιών μας και όταν ο Κυριάκος δώσει το σύνθημα θα δείτε Τί έχει να γίνει.”. 
Δηλαδή Άδωνι σύμφωνα με τη δική σου θεωρία τα sms κινητοποίησης σε όλα τα μέλη του «κόμματος Μητσοτάκη» πρώην ΝΔ, ποιος τα έστειλε; οι εξωγήινοι; 

«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com